Çözüldü Ubuntu login ekranına atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DYsaniaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram
arkadaşlar ne yaptığımı tam hatırlamıyorum Linux'tan da fazla anlamıyorum. Bugün ilk defa Linux'a geçtim ama laptopu açtığımda siyah login ekranına atıyor. “startx” komutunu kullandığımda “sorun oluştu ve sistem kurtarılamıyor. L#tfen oturumu kapatıp yeniden deneyin.” hatasıyla karşılaşıyorum. En son hatırladığım kadarıyla pipewire silmiştim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm
Hocam öncelikle yanıtınız işin teşekkürler. Bayağı bir şey denedim ama gnome ve ubuntu-desktop silinmiş. Yüklemeye çalıştığımda aday bulunamadı tarzı bir hata veriyordu. Özetle sistemi bozmuşum bayağı. Diğer masaüstlerini de denedim ama ubuntudakiyle aynın hatayı verdi. Şimdi temiz kurulumla cinnamona geçtim en azından daha az sorun var.
Hocam öncelikle yanıtınız işin teşekkürler. Bayağı bir şey denedim ama gnome ve ubuntu-desktop silinmiş. Yüklemeye çalıştığımda aday bulunamadı tarzı bir hata veriyordu. Özetle sistemi bozmuşum bayağı. Diğer masaüstlerini de denedim ama ubuntudakiyle aynın hatayı verdi. Şimdi temiz kurulumla cinnamona geçtim en azından daha az sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı