Ubuntu, Microsoft Tarafından Satın Alınacak mı?

20.04 çıkalı en az 1 ay oldu. Onu yükleyin bence. Kullanıyorum. Memnunum. 16.04, 18.04, 20.04 LTS (Long time support) sürümleri. Linux Mint LTS sürümleri kullandığı için sorunsuz gibi geliyor. 20.10 çıksa bile LTS olduğu için Ubuntu 20.04 ile ben devam edeceğim. Gnome sevmiyorsanız 20.04 Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu vs. kullanın.

Oracle RedHat'i satın aldı. Microsoft da Ubuntu'yu alabilir. En azından Microsoft'un RedHat'i satın almayacağı kesin 😁

Fedora 31 de kullandım, memnundum. Sonra çok kısa bir süre 32 kullandım, yorum yapamayacağım. İşin doğrusu ben sürekli Windows, Linux ve Macos arasında gidip gelen bir tipim. Canım sıkıldıkça OS değiştiriyorum 😄

20.04 çıkalı en az 1 ay oldu. Onu yükleyin bence. Kullanıyorum. Memnunum. 16.04, 18.04, 20.04 LTS (Long time support) sürümleri. Linux Mint LTS sürümleri kullandığı için sorunsuz gibi geliyor. 20.10 çıksa bile LTS olduğu için Ubuntu 20.04 ile ben devam edeceğim. Gnome sevmiyorsanız 20.04 Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu vs. kullanın.

Oracle RedHat'i satın aldı. Microsoft da Ubuntu'yu alabilir. En azından Microsoft'un RedHat'i satın almayacağı kesin 😁
20.04 sorunsuz diye biliyorum. 16.04 ve 18.04 en kötü sürümler ama.

20.04 te fena değildi ama sorunsuz da değil. 20.04 kurup pencere yöneticisi olarak ta Unity kurup kullanıyordum ama biraz hantaldı. Sonra hızlandırmaya çalıştım kullanması imkansız hale geldi (harddisk hızı 4 MB/s geçmiyordu vs.) sonra yine Windows'a döndüm. Zaten CS:GO da kasıyordu.

Neden uygun değil ki acaba?
Çünkü içinde hacking toollar fazlaca var. Arayüzü kolay değil. Stabil midir? Stabildir ama günlük kullanıma uygun değildir. Mint veya Manjaro kullanabilirsiniz, Fedora'nın arayüzü biraz garip karışık geliyor bana.
Screenshot from 2020-07-27 18-09-44.png

Biraz sonra Mint 20.04 formatı atıp geleceğim. Az kaldı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı