A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #41 Sigmund Freud dedi: Sizce Manjaro nasıl bir dağıtım? @Ali998 Genişletmek için tıkla... O dağıtım iyidir. GRUB için sorun yaşanıyordu, yüklemeye çalışırsanız yardım ederim. @Entropy hatırlar.
Sigmund Freud dedi: Sizce Manjaro nasıl bir dağıtım? @Ali998 Genişletmek için tıkla... O dağıtım iyidir. GRUB için sorun yaşanıyordu, yüklemeye çalışırsanız yardım ederim. @Entropy hatırlar.
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #42 afacanc38 dedi: Çünkü Ubuntu'nun geliştiricisi olan Canonical, özgür yazılım topluluğuna büyük zararlar veriyor. Diğer Sistemleri Neden Desteklemediğimizi Açıklıyoruz - GNU Projesi - Özgür Yazılım Vakfı www.gnu.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... E abi bu adamlar ne öneriyor? Hepsini kötülediler. Ali998 dedi: O dağıtım iyidir. GRUB için sorun yaşanıyordu, yüklemeye çalışırsanız yardım ederim. @CodnameDelta hatırlar. Genişletmek için tıkla... Manjaro sistemimde kitleniyordu ayrıca bu sorun çözüldü mü?
afacanc38 dedi: Çünkü Ubuntu'nun geliştiricisi olan Canonical, özgür yazılım topluluğuna büyük zararlar veriyor. Diğer Sistemleri Neden Desteklemediğimizi Açıklıyoruz - GNU Projesi - Özgür Yazılım Vakfı www.gnu.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... E abi bu adamlar ne öneriyor? Hepsini kötülediler. Ali998 dedi: O dağıtım iyidir. GRUB için sorun yaşanıyordu, yüklemeye çalışırsanız yardım ederim. @CodnameDelta hatırlar. Genişletmek için tıkla... Manjaro sistemimde kitleniyordu ayrıca bu sorun çözüldü mü?
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 11 Nisan 2021 #43 Sigmund Freud dedi: E abi bu adamlar ne öneriyor? Hepsini kötülediler. Genişletmek için tıkla... Bu bağlantıyı attığımda herkes öyle diyor. Burada listelemişler. Özgür GNU/Linux Dağıtımlarının Listesi - GNU Projesi- Özgür Yazılım Vakfı www.gnu.org
Sigmund Freud dedi: E abi bu adamlar ne öneriyor? Hepsini kötülediler. Genişletmek için tıkla... Bu bağlantıyı attığımda herkes öyle diyor. Burada listelemişler. Özgür GNU/Linux Dağıtımlarının Listesi - GNU Projesi- Özgür Yazılım Vakfı www.gnu.org
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #44 afacanc38 dedi: Bu bağlantıyı attığımda herkes öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Siz ne kullanıyorsunuz?
afacanc38 dedi: Bu bağlantıyı attığımda herkes öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Siz ne kullanıyorsunuz?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #45 Sigmund Freud dedi: Manjaro sistemimde kitleniyordu ayrıca bu sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sigmund Freud dedi: Manjaro sistemimde kitleniyordu ayrıca bu sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #46 Ali998 dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Ne zaman? Genel bir sorun muydu?
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 11 Nisan 2021 #47 Sigmund Freud dedi: Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PureOS kullaıyorum. Parabola kurmayı denedim fakat pacman'deki sorunları bir türlü düzeltemedim. Özgür GNU/Linux Dağıtımlarının Listesi - GNU Projesi- Özgür Yazılım Vakfı www.gnu.org
Sigmund Freud dedi: Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PureOS kullaıyorum. Parabola kurmayı denedim fakat pacman'deki sorunları bir türlü düzeltemedim. Özgür GNU/Linux Dağıtımlarının Listesi - GNU Projesi- Özgür Yazılım Vakfı www.gnu.org
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #48 Sigmund Freud dedi: Ne zaman? Genel bir sorun muydu? Genişletmek için tıkla... 1. 3 ay falan oldu. Technopatta değil DC'den çözdüm. 2. Herhalde.
Sigmund Freud dedi: Ne zaman? Genel bir sorun muydu? Genişletmek için tıkla... 1. 3 ay falan oldu. Technopatta değil DC'den çözdüm. 2. Herhalde.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #49 Sigmund Freud dedi: Ne ki bu? Google'dan baktım ve anlamadım. Gelişmiş bir kullanıcı değilim. Linux'a yeni yeni alışmaya çalışıyorum. Gelişmiş kullanıcı ne tercih eder ki? Arch, Manjaro, Garuda dışında. Genişletmek için tıkla... Ciddi anlamda gelişmiş kullanıcı LFS tercih eder, kendisi konfigüre etmek ister. Bu herkes için geçerli değil. Ubuntu kullanmak isteyen olmaz ama bence. SystemD geniş birazcık, nasıl açıklasam yalan olur.
Sigmund Freud dedi: Ne ki bu? Google'dan baktım ve anlamadım. Gelişmiş bir kullanıcı değilim. Linux'a yeni yeni alışmaya çalışıyorum. Gelişmiş kullanıcı ne tercih eder ki? Arch, Manjaro, Garuda dışında. Genişletmek için tıkla... Ciddi anlamda gelişmiş kullanıcı LFS tercih eder, kendisi konfigüre etmek ister. Bu herkes için geçerli değil. Ubuntu kullanmak isteyen olmaz ama bence. SystemD geniş birazcık, nasıl açıklasam yalan olur.
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #50 Ali998 dedi: 1. 3 ay falan oldu. Technopatta değil DC'den çözdüm. 2. Herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu daha 1 ay önce yaşadım. Sürümüm 20.2.1 idi. Sigmund Freud dedi: Ben sorunu daha 1 ay önce yaşadım. Sürümüm 20.2.1 idi. Genişletmek için tıkla... @Ali998 Eee ne diyorsunuz? İndirsem sorun yaşar mıyım? Şu an ki sürüm 21.0.1 İkinci soru olarak sizce Gnome mu KDE mi?
Ali998 dedi: 1. 3 ay falan oldu. Technopatta değil DC'den çözdüm. 2. Herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu daha 1 ay önce yaşadım. Sürümüm 20.2.1 idi. Sigmund Freud dedi: Ben sorunu daha 1 ay önce yaşadım. Sürümüm 20.2.1 idi. Genişletmek için tıkla... @Ali998 Eee ne diyorsunuz? İndirsem sorun yaşar mıyım? Şu an ki sürüm 21.0.1 İkinci soru olarak sizce Gnome mu KDE mi?