6 643262 Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 388 9 Ekim 2023 #1 Fotoğrafta'da görüldüğü gibi ne yapsam yükleyemiyorum bunun bir çözümü var mıdır? Dosya Ekleri d.PNG 29,7 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm Rona 9 Ekim 2023 643262 dedi: Fotoğrafta'da görüldüğü gibi ne yapsam yükleyemiyorum bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Paket adını yanlış yazmışsın. Ondan dolayı yükleyemiyorsun. Aşağıdaki kodlar ile Python'ı yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt install python3 Alternatif olarak aşağıdaki adımlarla da yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt install software-properties-common sudo add-apt-repository ppa:deadsnakes/ppa -y sudo apt update sudo apt install python3.12 Kaynak: How to Install Python in Ubuntu [3.12]
643262 dedi: Fotoğrafta'da görüldüğü gibi ne yapsam yükleyemiyorum bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Paket adını yanlış yazmışsın. Ondan dolayı yükleyemiyorsun. Aşağıdaki kodlar ile Python'ı yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt install python3 Alternatif olarak aşağıdaki adımlarla da yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt install software-properties-common sudo add-apt-repository ppa:deadsnakes/ppa -y sudo apt update sudo apt install python3.12 Kaynak: How to Install Python in Ubuntu [3.12]
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.233 Makaleler 5 Çözümler 305 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #2 643262 dedi: Fotoğrafta'da görüldüğü gibi ne yapsam yükleyemiyorum bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Paket adını yanlış yazmışsın. Ondan dolayı yükleyemiyorsun. Aşağıdaki kodlar ile Python'ı yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt install python3 Alternatif olarak aşağıdaki adımlarla da yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt install software-properties-common sudo add-apt-repository ppa:deadsnakes/ppa -y sudo apt update sudo apt install python3.12 Kaynak: How to Install Python in Ubuntu [3.12] Artı 0 Eksi Çözüm
643262 dedi: Fotoğrafta'da görüldüğü gibi ne yapsam yükleyemiyorum bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Paket adını yanlış yazmışsın. Ondan dolayı yükleyemiyorsun. Aşağıdaki kodlar ile Python'ı yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt install python3 Alternatif olarak aşağıdaki adımlarla da yükleyebilirsin. Bash:Panoya kopyala sudo apt install software-properties-common sudo add-apt-repository ppa:deadsnakes/ppa -y sudo apt update sudo apt install python3.12 Kaynak: How to Install Python in Ubuntu [3.12]