Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 20 Mart 2022 #1 Selam. Ubuntu'yu ilk kez kullanıyorum, scroll yaptığım zaman sanki Slow-mode'da gibi çalışıyor. Nasıl düzeltirim?
Selam. Ubuntu'yu ilk kez kullanıyorum, scroll yaptığım zaman sanki Slow-mode'da gibi çalışıyor. Nasıl düzeltirim?
Çözüm Boranity 20 Mart 2022 Sosyal Kullanıcısı dedi: Hayır o şekilde değil, örneğin şöyle: Windows'ta scrollu 2 kez kullanarak sayfanın en aşağısına iniyorken şimdi 5-6 kez kullanmam gerekiyor sayfanın en altına inmek için. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız dağıtım farketmez videoda Pop!_OS olarak yazdığına bakma bunu uygulayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sosyal Kullanıcısı dedi: Hayır o şekilde değil, örneğin şöyle: Windows'ta scrollu 2 kez kullanarak sayfanın en aşağısına iniyorken şimdi 5-6 kez kullanmam gerekiyor sayfanın en altına inmek için. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız dağıtım farketmez videoda Pop!_OS olarak yazdığına bakma bunu uygulayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Mart 2022 #11 Sosyal Kullanıcısı dedi: 18.04.6 Bionic Beaver sürümünü kurdum. Son sürüm değil yani. Teşekkür ederim. Çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: 18.04.6 Bionic Beaver sürümünü kurdum. Son sürüm değil yani. Teşekkür ederim. Çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
KS KS Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 20 Mart 2022 #12 Boranity dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Raporladım çözüm olarak, moderatorler gördüğünde işaretlerler ^^ teşekkürler tekrardan. Artı 0 Eksi
Boranity dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Raporladım çözüm olarak, moderatorler gördüğünde işaretlerler ^^ teşekkürler tekrardan.