Ubuntu silinip nasıl Windows kurulur?

Selam.
Bayağıdır Ubuntu kullanıyorum ve artık gerek kalmadığı için Windows'a geçmek istiyorum Ubuntu üzerinden ISO'yu yazdım fakat SSD görmüyor bunu nasıl halledebilirim?

ISO'yu Ventoy ile yeniden yazdır. Eğer Intel bir işlemci kullanıyorsan bazı Intel işlemciler için ek sürücü yüklemen gerekli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

SSD görmeme sebebi disk türünün değişmesi olabilir, NTFS yerine EXT4 gibi. Ventoy kullanmayı dener misiniz? Ben kullandığım da böyle bir problem yaşamamıştım. Sanırım Windows kurulum ekranında CMD komutları ile halledilen bir problemdi.

SSD görmeme sebebi disk türünün değişmesi olabilir, NTFS yerine ext4 gibi. Ventoy kullanmayı dener misiniz? Ben kullandığım da böyle bir problem yaşamamıştım. Sanırım Windows kurulum ekranında CMD komutları ile halledilen bir problemdi.

CMD ile nasıl halledeceğiz?

SSD görmeme sebebi disk türünün değişmesi olabilir, NTFS yerine EXT4 gibi. Ventoy kullanmayı dener misiniz? Ben kullandığım da böyle bir problem yaşamamıştım. Sanırım Windows kurulum ekranında CMD komutları ile halledilen bir problemdi.

Windows fat ve NTFS harici diskleri bilinmeyen disk olarak okuyor gene. Görmemesi genelde sürücü eksikliğinden ya da ISO'daki bir hatadan kaynaklanabiliyor.

Yani, dediğiniz olabilir. Ortak öneri olan Ventoy kullanmak ile başlayabilir.

ISO'yu Ventoy ile yeniden yazdır. Eğer Intel bir işlemci kullanıyorsan bazı Intel işlemciler için ek sürücü yüklemen gerekli.

Ventoy'u deneyeceğim teşekkür ederim.

Ubuntu'da "başlangıç diski oluşturucusu"na gir. Windows ISO'sunu yazdır.

Ubuntu'nun disk görüntüsü yazıcı programı aracılığı ile yazdım fark olurmu ki?

1693995903598.png

Deniyorum bakalım olacakmı.

Ubuntu'da "Başlangıç diski oluşturucusu"na gir. Windows isosunu yazdır.
Birtek ubuntu yazdırabiliyorum hocam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı