Ubuntu tabanlı Linux dağıtımlarında NVIDIA sürücüsü ve internet sorunları yaşanıyor

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Linux Mint, Linux Mint Debian, Zorin OS, Pop!_OS gibi dağıtımlar denedim. Fakat hepsinde hep aynı sorun NVIDIA sürücülerini yükleyemiyorum Pop!_OS'te bile. Bazen de internet ya yavaş oluyor ya da bağlanılamadı, disconnect gibi hatalar veriyor Wi-Fi. Kaç kere konu açıp sürekli yardım aldım ama hiçbiri çözmüyor yani neler neler denedik. Sizce sıkıntı ne olabilir yani ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum olabilir ama %95 doğru yaptığımı düşünüyorum. Şimdi Arch mı denesem diye düşünüyorum ama yeni kullanıcıyım hala karar veremedim Linux'u merak ediyordum ama böyle sorunlarla karşılaştım. Şu an Windows 10 kullanıyorum.

Intel i5 5200U.
NVIDIA GeForce 920M.
8 GB RAM.

Arch tabanlı dağıtım deneyebilirsiniz. Arch tabanlı başlangıç için garuda çok hoş bir dağıtım. Archda güncelleme sonrası açılmama vb sorunlar için her güncelleme öncesi snap alıyor, kolaylıkla önceki snaplere dönebiliyorsunuz

Denediğin dağıtımlar bu yazdıkların ise Fedora kullanmayı dene. Eğer olmaz ise endeavour OS ile denersin.

Kaç numaralı sürücüyü kurmaya çalıştınız?
550 denedik, 560 denedik. Daha düşük denedik mi hatırlamıyorum. Terminalden denedim. Driver manager mı neydi oradan da denedim. Fakat hiç birinde NVIDIA SMI yazınca hata veriyor.

Denediğin dağıtımlar bu yazdıkların ise Fedora kullanmayı dene. Eğer olmaz ise endeavour OS ile denersin.
Fedora da birşey var diyorlardı telemetri mi bilmiyorum neydi o forumda çok konu açılmıştı bi ara.

Arch tabanlı dağıtım deneyebilirsiniz. Arch tabanlı başlangıç için garuda çok hoş bir dağıtım. Archda güncelleme sonrası açılmama vb sorunlar için her güncelleme öncesi snap alıyor, kolaylıkla önceki snaplere dönebiliyorsunuz
Teşekkürler bir gün deneyeceğim zamanım olunca.

550 denedik, 560 denedik. Daha düşük denedik mi hatırlamıyorum. Terminalden denedim. Driver manager mı neydi oradan da denedim. Fakat hiç birinde NVIDIA SMI yazınca hata veriyor.
Bir sonraki denemenizde şunları deneyin:
1734555720355.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı