Ubuntu touch çalışmıyor

Hocam elle tekrar eski haline getireceğiz o zaman.
Son olarak Ubuntu masaüstü ortamını tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyebiliriz. Bunun için önce CTRL+alt+F4 ile tty4'e geçip oturum açın ve aşağıdaki komutları girin.

Bash:
sudo apt-get purge ubuntu-desktop && sudo apt-get autoremove

sudo systemctl disable gdm

sudo reboot

Reboot komutundan sonra sistem yeniden açılacaktır. Tty ekranı gelecektir, gene orada oturum açıp aşağıdaki komutları girin.

Bash:
sudo apt install ubuntu-desktop

sudo systemctl enablde gdm

sudo systemctl start gdm
İlk baştaki kodu terminale direkt bastırdım ve karşıma gelen ekranda Login ve şifre istiyor. PC açılırken istenilen şifreyi anladım da login derken ne girilmesi gerekiyor.
 
Login kısmına kullanıcı adınızı yazacaksınız.
Hocam dediklerinizi yaptım. İlk başta tty4 ekranı geldi. Daha sonra burda giriş yapıp sizin ilk başta verilen komutları teker teker girdim. Sonra sistem tekrar Tty4 ekranına geldi. Yine giriş yaptım. İkinci verilen komut satırlarını girdim. Sistem açıldı. Ve yine aynı değişen bir olmadı. Ne yapmalıyım?
 
Hocam dediklerinizi yaptım. İlk başta tty4 ekranı geldi. Daha sonra burada giriş yapıp sizin ilk başta verilen komutları teker teker girdim. Sonra sistem tekrar Tty4 ekranına geldi. Yine giriş yaptım. İkinci verilen komut satırlarını girdim. Sistem açıldı. Ve yine aynı değişen bir olmadı. Ne yapmalıyım?

Hocam o zaman rıhtım ve panel ayarlarını ayarlar ve eklenti yöneticisi ile elle ayarlamanız gerek.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı