Ubuntu Usb Görmeme Hatası

Can Germanotta

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. UEFI için GPT seçeneğiyle Windows kurulumu yapacağım, USB'ye yazmak için program arıyorum ancak şöyle bir derdim var; Ubuntu taktığım flash diskleri görüyor, düzgünce çalışıyorlar flash disklerde sıkıntı yok ancak ISO yazma programlarına girdiğimde programların hiçbiri USB'leri görmediler, seçenekler boştu. 1 yıl öncede başka bilgisayarda aynı sorunla karşılaştım. Linux'tan soğutacak kadar bıkkınlık verdi bu sorun lütfen bir çare bulun şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
10-15 arası program denemiştim olmadı. Bugün MintStick adında bir program denedim, o gördü ancak UEFI için yazma seçeneği olmadığından şu anki bilgisayara kuramadım.

Gerçekten zor durumdayım Ubuntu üzerinden Windows kurulum diski hazırlamam gerekiyor, yardımcı olan yok mu?

Winusb şu hatayı veriyor:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2015-03-28 04:17:12.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 693
Emin misiniz? Bu flash disklere (sadece tek bir tanesine vermiyor bu hatayı) hatayı çok önceden vermeye başlamıştı ancak o zamandan beri milyon kere format attım.

Büyük ihtimal artık onu yapacağım. Sorun keşke belli bir şey olsa diyeceğim çünkü yaşadığım aynı sorunları 2 farklı bilgisayarda da alıyorum. 2'sinin de donanımsal bir sorununun olduğunu sanmam. (Bu tür hataları sadece Linux'ta yaşadım.) Yazılımsaldır diye düşünüyorum, umarım öyle çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…