Ubuntu Wi-Fi Adaptör Yok Gözükmesi

Darkness2002

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarıma Ubuntu kurdum fakat kurduktan sonra Wi-Fi driverimi okumadı mı yoksa driveri kurulu değil bilmiyorum. Wi-Fi adaptörüm yok gözüküyor. İnternete bağlanamıyorum. Kablolu veya telden herhangi bir şekilde internete bağlandırma şansım yok. Laptobumdan yazıyorum. Laptopta OX X yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi sana driverini kurmayi anlatirim ama buyuk ihtimal kafan karisir yapamazsin. O yuzden kablo ile gir internete, sistem ayarlarindan yazilim ve guncellestirmelere gir. Sekmelerden aygit suruculerine gir orada Wi-Fi driverini aktif et.

Şimdi dostum ilk olarak ubuntu işletim sistemini vmware gibi bi sanal makinaya mı kurdun yoksa direk pc ye mi? Eğer sanal makinada kurmuşsan işletim sistemin neyse artık windows mu ordan bak orda gözüküyor mu gözükmüyorsa driver kurman gerekiyor veya wifi adaptorun usb 2.0 mı yoksa 3.0 mı onu öğrenip ona göre bi usb portuna yerlerştir.

Wi-Fi kartınızın modelini belirtin. Ayrıca terminale ifconfig yazıp sonucu paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…