Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Haziran 2020 #21 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Eki Görüntüle 601589 Genişletmek için tıkla... Başka bir dağıtım kurabilmeniz için Kali'yi silmeniz gerek. Kali'yi manuel kurulumla swapsız kursaydınız bir GNU/Linux daha kurabilirdiniz.
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Eki Görüntüle 601589 Genişletmek için tıkla... Başka bir dağıtım kurabilmeniz için Kali'yi silmeniz gerek. Kali'yi manuel kurulumla swapsız kursaydınız bir GNU/Linux daha kurabilirdiniz.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #22 Kerem00 dedi: Başka bir dağıtım kurabilmeniz için Kali'yi silmeniz gerek. Kali'yi manuel kurulumla swapsız kursaydınız bir GNU/Linux daha kurabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Swapsız derken?
Kerem00 dedi: Başka bir dağıtım kurabilmeniz için Kali'yi silmeniz gerek. Kali'yi manuel kurulumla swapsız kursaydınız bir GNU/Linux daha kurabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Swapsız derken?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Haziran 2020 #23 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Swapsız derken? Genişletmek için tıkla... 4GB'lik Kali'nin alanı dediğiniz kısmın takas(swap) alanı olduğunu düşünüyorum.(Windows her ne kadar bölüm tipini tanıyamamış olsa da.)
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Swapsız derken? Genişletmek için tıkla... 4GB'lik Kali'nin alanı dediğiniz kısmın takas(swap) alanı olduğunu düşünüyorum.(Windows her ne kadar bölüm tipini tanıyamamış olsa da.)
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #24 Kerem00 dedi: 4GB'lik Kali'nin alanı dediğiniz kısmın takas(swap) alanı olduğunu düşünüyorum.(Windows her ne kadar bölüm tipini tanıyamamış olsa da.) Genişletmek için tıkla... Ama şuan 5 bölüm var ve sıkıntı yok gibi?
Kerem00 dedi: 4GB'lik Kali'nin alanı dediğiniz kısmın takas(swap) alanı olduğunu düşünüyorum.(Windows her ne kadar bölüm tipini tanıyamamış olsa da.) Genişletmek için tıkla... Ama şuan 5 bölüm var ve sıkıntı yok gibi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Haziran 2020 #25 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Ama şu an 5 bölüm var ve sıkıntı yok gibi? Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alan(boş alan) oluşturup kurmayı deneyebilirsiniz tabi ki. Ben sadece tahminimi söylüyorum.
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Ama şu an 5 bölüm var ve sıkıntı yok gibi? Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alan(boş alan) oluşturup kurmayı deneyebilirsiniz tabi ki. Ben sadece tahminimi söylüyorum.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #26 Kerem00 dedi: Ayrılmamış alan(boş alan) oluşturup kurmayı deneyebilirsiniz tabi ki. Ben sadece tahminimi söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok kararsız kaldım. Hem üşeniyorum, hem de ubuntu çok cazip geliyor. Boş alan oluşturup denesem ne olur acaba
Kerem00 dedi: Ayrılmamış alan(boş alan) oluşturup kurmayı deneyebilirsiniz tabi ki. Ben sadece tahminimi söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok kararsız kaldım. Hem üşeniyorum, hem de ubuntu çok cazip geliyor. Boş alan oluşturup denesem ne olur acaba
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Haziran 2020 #27 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Boş alan oluşturup denesem ne olur acaba. Genişletmek için tıkla... Eğer yeni bir alan oluşturamıyorsanız özel kurulum sırasında yeni alan oluşturma tuşu çalışmayacaktır veya hata verecektir. Yani bir kaybınız olmaz. Üşeniyorsanız boşverin bence. Ubuntu da Kali Linux da Debian tabanlı.
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Boş alan oluşturup denesem ne olur acaba. Genişletmek için tıkla... Eğer yeni bir alan oluşturamıyorsanız özel kurulum sırasında yeni alan oluşturma tuşu çalışmayacaktır veya hata verecektir. Yani bir kaybınız olmaz. Üşeniyorsanız boşverin bence. Ubuntu da Kali Linux da Debian tabanlı.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #28 Kerem00 dedi: Eğer yeni bir alan oluşturamıyorsanız özel kurulum sırasında yeni alan oluşturma tuşu çalışmayacaktır veya hata verecektir. Yani bir kaybınız olmaz. Üşeniyorsanız boşverin bence. Ubuntu da Kali Linux da Debian tabanlı. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi yeni alan oluşturmaya çalışsam hata mı verecek?
Kerem00 dedi: Eğer yeni bir alan oluşturamıyorsanız özel kurulum sırasında yeni alan oluşturma tuşu çalışmayacaktır veya hata verecektir. Yani bir kaybınız olmaz. Üşeniyorsanız boşverin bence. Ubuntu da Kali Linux da Debian tabanlı. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi yeni alan oluşturmaya çalışsam hata mı verecek?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Haziran 2020 #29 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Yani ben şimdi yeni alan oluşturmaya çalışsam hata mı verecek? Genişletmek için tıkla... Birincil(önyüklenebilir) alan oluşturmaya çalıştığınızda hata vermesi gerek.
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Yani ben şimdi yeni alan oluşturmaya çalışsam hata mı verecek? Genişletmek için tıkla... Birincil(önyüklenebilir) alan oluşturmaya çalıştığınızda hata vermesi gerek.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #30 Kerem00 dedi: Birincil(önyüklenebilir) alan oluşturmaya çalıştığınızda hata vermesi gerek. Genişletmek için tıkla... 1 saniye bi' deniyeyim de içimde kalmasın
Kerem00 dedi: Birincil(önyüklenebilir) alan oluşturmaya çalıştığınızda hata vermesi gerek. Genişletmek için tıkla... 1 saniye bi' deniyeyim de içimde kalmasın