zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Haziran 2020 #31 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Çok kararsız kaldım. Hem üşeniyorum, hem de Ubuntu çok cazip geliyor. Boş alan oluşturup denesem ne olur acaba Genişletmek için tıkla... Deneme yanılma yöntemi benim için her zaman birinci sırada.
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Çok kararsız kaldım. Hem üşeniyorum, hem de Ubuntu çok cazip geliyor. Boş alan oluşturup denesem ne olur acaba Genişletmek için tıkla... Deneme yanılma yöntemi benim için her zaman birinci sırada.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #32 Kerem00 dedi: Birincil(önyüklenebilir) alan oluşturmaya çalıştığınızda hata vermesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hata verdi ._. Sanırsam bir kaç gün sonra Kali'yi silip Ubuntu kuracağım :.( Elveda Kali...
Kerem00 dedi: Birincil(önyüklenebilir) alan oluşturmaya çalıştığınızda hata vermesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hata verdi ._. Sanırsam bir kaç gün sonra Kali'yi silip Ubuntu kuracağım :.( Elveda Kali...
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Haziran 2020 #33 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Hata verdi. _. Sanırsam birkaç gün sonra Kali'yi silip Ubuntu kuracağım :.( Elveda Kali... Genişletmek için tıkla... Hocam pentesting araçlarını kullanmıyorsanız Kali zaten boş.
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Hata verdi. _. Sanırsam birkaç gün sonra Kali'yi silip Ubuntu kuracağım :.( Elveda Kali... Genişletmek için tıkla... Hocam pentesting araçlarını kullanmıyorsanız Kali zaten boş.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #34 zKEBAB dedi: Hocam pentesting araçlarını kullanmıyorsanız Kali zaten boş. Genişletmek için tıkla... İşte kullanıyorum :.(
zKEBAB dedi: Hocam pentesting araçlarını kullanmıyorsanız Kali zaten boş. Genişletmek için tıkla... İşte kullanıyorum :.(
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 26 Haziran 2020 #35 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Açıkçası Kali linux'de hali hazırda kullanmış olduğum araçları yüklemek ile zaman kaybetmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman farklı dağıtım öneririm. Archman dağıtımını kurup Arch Linux'ü tanıyabilirsiniz. Kali kalacaksa Ubuntu'ya gerek yok. İkisi de Debian tabanlı.
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Açıkçası Kali linux'de hali hazırda kullanmış olduğum araçları yüklemek ile zaman kaybetmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman farklı dağıtım öneririm. Archman dağıtımını kurup Arch Linux'ü tanıyabilirsiniz. Kali kalacaksa Ubuntu'ya gerek yok. İkisi de Debian tabanlı.