s7morfin Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Bilgisayarımda Ubuntu var Opera GX kullanıyordum ama Linux desteği yok Opera GX gibi bir şey istiyorum varsa yazın ama yoksa Firefox mu kullanayım, Brave mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024
Bilgisayarımda Ubuntu var Opera GX kullanıyordum ama Linux desteği yok Opera GX gibi bir şey istiyorum varsa yazın ama yoksa Firefox mu kullanayım, Brave mi?
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 4 Eylül 2024 #2 Linux'un kralı Firefox'dur bence. Linux ve türevlerinde acaip performanslı ve stabil çalışıyor.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Firefox Linux'ta chromium'a göre çok daha iyi çalışır. Eğer Opera GX tarzı bir şey istiyorsanız alttaki temayı kurabilirsiniz. GitHub - Godiesc/firefox-gx: Opera GX Skin for Firefox Opera GX Skin for Firefox. Contribute to Godiesc/firefox-gx development by creating an account on GitHub. github.com
Firefox Linux'ta chromium'a göre çok daha iyi çalışır. Eğer Opera GX tarzı bir şey istiyorsanız alttaki temayı kurabilirsiniz. GitHub - Godiesc/firefox-gx: Opera GX Skin for Firefox Opera GX Skin for Firefox. Contribute to Godiesc/firefox-gx development by creating an account on GitHub. github.com