cd komutu mu hata veriyor?Yine aynı hatayı alıyorum desktop ve masaüstünü ayrı ayrı denedim.
cd komutu mu hata veriyor?Yine aynı hatayı alıyorum desktop ve masaüstünü ayrı ayrı denedim.
"No such file or directory" diyor.cd komutu mu hata veriyor?
Masaüstüne sağ tıkla ve Uç birimi burada aç seçeneğine tıklayıp. Sonra python3 komutunu çalıştır birde."No such file or directory" diyor.
Öyle bir seçenek yok...Masaüstüne sağ tıkla ve Uç birimi burada aç seçeneğine tıklayıp. Sonra python3 komutunu çalıştır birde.
Hocam o zaman terminalden Masaüstü dizinine erişmeniz gereklidir.Öyle bir seçenek yok...
Hocam o zaman terminalden Masaüstü dizinine erişmeniz gereklidir.
Şöyle yapın. Dosya yöneticisini açın. Masaüstü klasörüne gelin. Oradan bakın sağ tık yaptığında "uç birimde" aç seçeneceği var mı diye.
Yoksa eğer bu sefer üst bölümde adres barında adrese bakın. Masaüstü konumu gösteriyor.
cd yazıp o adresi yazın sonra.
Sonra python3 komutunuzu çalıtşırın.
Yine olmadı, aynı hata.Hocam o zaman terminalden Masaüstü dizinine erişmeniz gereklidir.
Şöyle yapın. Dosya yöneticisini açın. Masaüstü klasörüne gelin. Oradan bakın sağ tık yaptığında "uç birimde" aç seçeneceği var mı diye.
Yoksa eğer bu sefer üst bölümde adres barında adrese bakın. Masaüstü konumu gösteriyor.
cd yazıp o adresi yazın sonra.
Sonra python3 komutunuzu çalıtşırın.
Bunu da dene;Yine olmadı, aynı hata.
Anlaşılan "cd" komutundan sonra konum adresini yanlış yazıyor arkadaş.
En hızlı yöntem olarak terminali açıp python3 yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp .py uzantılı dosyayı terminal ekranının içine sürüklemek ve sonra enter'a basmak.
Tamamdır yarın deneyeceğim şimdi vaktim kalmadı.Anlaşılan "cd" komutundan sonra konum adresini yanlış yazıyor arkadaş.
En hızlı yöntem olarak terminali açıp python3 yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp .py uzantılı dosyayı terminal ekranının içine sürüklemek ve sonra enter'a basmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.