Ubuntu'da Roblox nasıl oynanır?

lostchanceee

Nanopat
Daha fazla  
Normalde Ubuntu'yu Live olarak kuruyorum bazı programları falan desteğini öğrenmeye çalışıyorum. Sorum şu; Ben Ubuntu 24.04.3 LTS sürümünü kullanıyorum. Bu sürümde herhangi bir ban/yasaklanma söz konusu bile olmadan nasıl Roblox kurup oynayabilirim? GoodByeDpi alternatifi bir program var mı?

ChatGPT'ye göre: Wine gibi programlar yasaklanmış şekilde çalışıyor. Grapejuice artık çalışmıyor gibisinden Sober direkt hile olarak gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Erişim engelini aşmanın iki adımı vardır.
1- DNS
2- DPI Bypass

DNS adımını NextDNS, WARP'ın DNS modu veya Dnscrypt-proxy ile halledebilirsin.

DPI bypass adımını zapret veya byedpi ile halledebilirsin.

Bu videoda dnscrypt-proxy ve byedpictl kurulumunu gösteriyorum. Adımları izlersen Roblox'a girersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Waydroid iyi iş çıkarıyordu en son ama bakmadım hiç.

Bir ara bakacagim.

Not: Su an linuxdayim turkce klavyem yok yazim yanlislari icin kusura bakmayin.

Erişim engelini aşmanın iki adımı vardır.
1- DNS
2- DPI Bypass

DNS adımını NextDNS, WARP'ın DNS modu veya Dnscrypt-proxy ile halledebilirsin.

DPI bypass adımını zapret veya byedpi ile halledebilirsin.

Bu videoda dnscrypt-proxy ve byedpictl kurulumunu gösteriyorum. Adımları izlersen Roblox'a girersin.

Roblox icin ne yapacagim?

Bir ara bakacagim.

Not: Su an Linux'dayim Turkce klavyem yok yazim yanlislari icin kusura bakmayin.
Waydroid için X11 yerine Wayland'te olmanız gerektiğini belirteyim.

Ayrıca İngilizce klavye yasak değil, büyük-küçük harf ile noktalama işaretlerine vs. uysanız yeter gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı