scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #11 runit dedi: Denemen lazım. Bir sürücüyü kuramayıp, Linux'a çamur atmak... Genişletmek için tıkla... Bir USB aygıtı bile tanımayan işletim sistemine anca çamur yakışır.
runit dedi: Denemen lazım. Bir sürücüyü kuramayıp, Linux'a çamur atmak... Genişletmek için tıkla... Bir USB aygıtı bile tanımayan işletim sistemine anca çamur yakışır.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #12 scanman dedi: Bir USB aygıtı bile tanımayan işletim sistemine anca çamur yakışır. Genişletmek için tıkla... Kurulabilir ama becerebilene. Beceremiyorsan Linux'un sorunu değil.
scanman dedi: Bir USB aygıtı bile tanımayan işletim sistemine anca çamur yakışır. Genişletmek için tıkla... Kurulabilir ama becerebilene. Beceremiyorsan Linux'un sorunu değil.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 23 Nisan 2021 #13 scanman dedi: Bir USB aygıtı bile tanımayan işletim sistemine anca çamur yakışır. Genişletmek için tıkla... USB aygıtı tanımayan mı? Sen kullandığına emin misin?
scanman dedi: Bir USB aygıtı bile tanımayan işletim sistemine anca çamur yakışır. Genişletmek için tıkla... USB aygıtı tanımayan mı? Sen kullandığına emin misin?
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #14 eater dedi: Kurulabilir ama becerebilene. Beceremiyorsan Linux'un sorunu değil. Genişletmek için tıkla... Araştırırken gördüm çok kişi aynı sorunu yaşamış. Becerebilen yok. Linux'un eksikliği. Çamur OS.
eater dedi: Kurulabilir ama becerebilene. Beceremiyorsan Linux'un sorunu değil. Genişletmek için tıkla... Araştırırken gördüm çok kişi aynı sorunu yaşamış. Becerebilen yok. Linux'un eksikliği. Çamur OS.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 23 Nisan 2021 #15 scanman dedi: Linux'un eksikliği. Genişletmek için tıkla... Aldığın adaptör uyumlu değildir o zaman, burada Linux'un ne suçu var? KyryloDN dedi: Pop! _OS nasıldır driver desteği falan. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS'da Ubuntu tabanlı, yani destek açısından bir farkı yok.
scanman dedi: Linux'un eksikliği. Genişletmek için tıkla... Aldığın adaptör uyumlu değildir o zaman, burada Linux'un ne suçu var? KyryloDN dedi: Pop! _OS nasıldır driver desteği falan. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS'da Ubuntu tabanlı, yani destek açısından bir farkı yok.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #16 runit dedi: Aldığın adaptör uyumlu değildir o zaman, burada Linux'un ne suçu var? Pop! _os'da Ubuntu tabanlı, yani destek açısından bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Pop!_OS kurayım Wi-Fi kartım MT7601U ama pek bir şey bulamadım internette onun hakkında.
runit dedi: Aldığın adaptör uyumlu değildir o zaman, burada Linux'un ne suçu var? Pop! _os'da Ubuntu tabanlı, yani destek açısından bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... O zaman Pop!_OS kurayım Wi-Fi kartım MT7601U ama pek bir şey bulamadım internette onun hakkında.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #17 scanman dedi: Araştırırken gördüm çok kişi aynı sorunu yaşamış. Becerebilen yok. Linux'un eksikliği. Çamur OS. Genişletmek için tıkla... Çöprosoft.
scanman dedi: Araştırırken gördüm çok kişi aynı sorunu yaşamış. Becerebilen yok. Linux'un eksikliği. Çamur OS. Genişletmek için tıkla... Çöprosoft.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 23 Nisan 2021 #18 runit dedi: Aldığın adaptör uyumlu değildir o zaman, burada Linux'un ne suçu var? Genişletmek için tıkla... Windows 10 hiç sorun etmiyor direk tanıyor. Linux tanımıyorsa burda suç Kılıçdaroğlu'nun dur kesin.
runit dedi: Aldığın adaptör uyumlu değildir o zaman, burada Linux'un ne suçu var? Genişletmek için tıkla... Windows 10 hiç sorun etmiyor direk tanıyor. Linux tanımıyorsa burda suç Kılıçdaroğlu'nun dur kesin.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #19 eater dedi: Çöprosoft. Genişletmek için tıkla... Tartışmayı bırakır mısınız lütfen!
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 23 Nisan 2021 #20 KyryloDN dedi: O zaman Pop!_OS kurayım Wi-Fi kartım MT7601U ama pek bir şey bulamadım internette onun hakkında. Genişletmek için tıkla... Bir site de Linux uyumlu olarak görünüyor.
KyryloDN dedi: O zaman Pop!_OS kurayım Wi-Fi kartım MT7601U ama pek bir şey bulamadım internette onun hakkında. Genişletmek için tıkla... Bir site de Linux uyumlu olarak görünüyor.