Çözüldü Ubuntu'da Windows 10 ISO'su nasıl yazdırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jaydenpoyraz

Hectopat
Selamlar arkadaşlar, Ubuntu'dan Windows 10'a gecmek ıstıyorum fakat USB'ye nasıl ISO yazdıracağımı bilmiyorum. Mesela Wine ile calısmadı. Rufus önerebileceginiz bir program var mıdır? Kurulumunu atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ventoy kullan.

Ventoy tar. Gz dosyasini indireceksin cikartip icindeki X86_64 dosyasini calistiracaksin.
Windows ISO'sunu USB'ye atarsin.

balenaEtcher Windows isolarini yazdirmak icin uygun degil.

Farklı Windows bir bilgisayardan Rufus'la yazdırdım son çare hiçbiri işe yaramadı ya da ben beceremedim
WoeUSB beceremedim hocam balenaEtcher deneyeceğim şu anda.

Windows için WoeUSB tavsiye ederiz diye bir yazı çıktı sorun olur mu balenaEtcher ile kursam?
Hata verme ihtimali var ama %100 çalışmaz diyemeyiz. WoeUSB çalışmadı diyorsun. @Sakuya Izayoi hocamın dediği gibi devam et.

Ventoy da deneyebilirsin. Ventoy, USB'ye yazdırma yerine direkt ISO dosyasını sürükleyerek boot etmeye hazır hâle getirmeni sağlar. Aynı anda birden fazla ISO dosyası katabilirsin.

Linux için olanı indirdikten sonra x86_64 olana sağ tıklayıp "İzinler"e bas ve Yürütülebilir olarak ayarla. Daha sonra çift tıkla. USB'yi algılayacak ve Ventoy'u yükleyeceksin. Daha sonra dosyalar uygulamasından ISO dosyasını USB'ye sürükle bırak yapacaksın.

Ventoy kullan.

Ventoy tar.gz dosyasini indireceksin cikartip icindeki x86_64 dosyasini calistiracaksin.

Windows için WoeUSB tavsiye ederiz diye bir yazı çıktı sorun olur mu balenaEtcher ile kursam?
Balenaetcher Windows isolarini yazdirmak icin uygun degil.

Ventoy kullan.

Ventoy tar. Gz dosyasini indireceksin cikartip icindeki X86_64 dosyasini calistiracaksin.

balenaEtcher Windows isolarini yazdirmak icin uygun degil.

Farklı Windows bir bilgisayardan Rufus'la yazdırdım son çare hiçbiri işe yaramadı ya da ben beceremedim

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…