Ubuntu'da Windows ISO'su Nasıl Hazırlanır?

Yazdığım adımları bir yandan denedim. Bende işe yaradı ama belki dağıtımlardaki ufak değişiklikler farklılık gösterebiliyordur.

Yazdığım adımları bir yandan denedim. Bende işe yaradı ama belki dağıtımlardaki ufak değişiklikler farklılık gösterebiliyordur.
Nasıl yani hocam bu durumun işletim sistemiyle bir alakası yok. Windows İSO dosyasını arşiv olarak çıkartırsan Flash Bellek ile her zaman kurabilirsin.
Bu Android hatta iOS'de bile çalışır.

Nasıl yani hocam bu durumun işletim sistemiyle bir alakası yok. Windows İSO dosyasını arşiv olarak çıkartırsan Flash Bellek ile her zaman kurabilirsin.
Bu Android hatta iOS'de bile çalışır.
Ben de onu diyorum, orada tam anlatamadım sanırım. Bahsettiğim şekilde USB'yi formatladıktan sonra ISO dosyasının içindekileri çıkartıp USB'ye atttığımda bende sorun olmadı.
Gerçi bunun için başka programlar da kullanabilirsiniz. Yukarıda bahsetmişler zaten. İstediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Öncelikle merhaba. Foruma yeni katıldım, biraz arama butonunu kullanınca aklımdaki sorulara cevaplar buldum ancak aklıma takılan bir şey var, yeni konu açmak yerine bu konudan devam etmek istedim. Umarım sakıncası yoktur.
Soruma gelecek olursak Ubuntu da Windows ISO dosyasını oluşturmak çok da zor değil, bunu anladım.
Ekte yolladığım ekran görüntülerinde olduğu gibi, o dosyası indirip flash belleğe atıp Windows'u, FreeDOS'ya da Ubuntu'ya kurma ihtimalimiz var mı? Yani bunu telefondan yapacağım, cihaz Android. Herhangi bir Windows anahtarım vs. yok.
Teşekkürler.

Linux'un neden çok kişi tarafından kullanılmadığı bir gerçek bir USB ISO yazdırmak için bile bir sürü komut girip öyle yazdıracaksın olacak iş değil bunu da Ubuntu'dan yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…