Ubuntuda winusbgui açılmama sorunu

CP2016

Hectopat
Daha fazla  
Kod:
sudo winusbgui
Bunu yazıyorum.
Kod:
winusbgui: error while loading shared libraries: libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Bu çıktıyı veriyor.

Yazıyorum ki.
Kod:
sudo apt-get install libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0

Sonra bana çıktı olarak veriyor ki.

Kod:
Paket listeleri okunuyor... Bitti
Bağımlılık ağacı oluşturuluyor   
Durum bilgisi okunuyor... Bitti   
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'steam.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'webupd8team-ubuntu-java-xenial.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'colingille-ubuntu-freshlight-xenial.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'florian-rival-ubuntu-gdevelop-xenial.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
E: libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0 paketi bulunamadı
E: 'libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0' ifadesine eşleşen herhangi bir paket bulunamadı
E: 'libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0' düzenli ifadesini içeren herhangi bir paket bulunamadı

Özet : Winusb kurdum ama gui olarak açmaya çalışırken "libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0" isimli eklentiyi kurmamı istedi. Bende kurmayı denerken hata verdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı