Ubuntu'da YouTube masaüstü uygulaması nasıl kurulur?

GHOST2525

Picopat
Daha fazla  
Ubuntu masaüstü YouTube uygulaması var mı arkadaşlar acaba?
Bir türlü başaramadım, terminalden nasıl yükleyeceğiz veya yükleme kodu var mı?
Masaüstü uygulaması olsun, yani simgesi filan. Arkadaşlar uygulama yok mu Ubuntu'da?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'da var mı ki? PWA olarak kuracaksın.

1690569497772.png

Bu rehber ile YouTube uygulamasını edinebilirsiniz ve başka bir sürü siteyi de kolayca uygulama haline getirebilirsiniz.

Windows'ta var mı ki? PWA olarak kuracaksın.

Eki Görüntüle 1880447

Ubuntu varsayılan tarayıcısı varsayılan olarak pwa desteği olmadan geliyor ama kolayca kurulabiliyor.

Alternatif olarak Brave tarayıcısı var. Onda pwa direkt yüklü geliyor.

Ubuntu masaüstü YouTube uygulaması var mı arkadaşlar acaba?
Bir türlü başaramadım, terminalden nasıl yükleyeceğiz veya yükleme kodu var mı?
Masaüstü uygulaması olsun, yani simgesi filan. Arkadaşlar uygulama yok mu Ubuntu'da?

Ubuntu Deb paketini indirip kurarsın.

AppImage sürümünü kurmadan kullanabilirsin.

Son düzenleme:

Hocam sitedeki arayüz gibi çalışıyorsa güncel oynatıcıya göre bayağı geri kalıyor. Bir de bilginiz var mı? Test ettiniz mi, çalışıyor mu? Son zamanlarda YouTube onu bunu engellemeye çok yelteniyor da.

Tamamen kişisel görüş olarak YouTube'un hesaba giriş yapmadan kullanılmasını sevmiyorum. Anasayfam Güldür Güldür Show falan doluyor.

1690570385322.png

Hocam sitedeki arayüz gibi çalışıyorsa güncel oynatıcıya göre bayağı geri kalıyor. Bir de bilginiz var mı? Test ettiniz mi, çalışıyor mu? Son zamanlarda YouTube onu bunu engellemeye çok yelteniyor da.

Tamamen kişisel görüş olarak YouTube'un hesaba giriş yapmadan kullanılmasını sevmiyorum. Anasayfam Güldür Güldür Show falan doluyor.

FreeTube, Invidious açık olduğu sürece çalışır.
Bölge ayarlamaları yapabiliyorsunuz.

Test ettiniz mi, çalışıyor mu? Son zamanlarda YouTube onu bunu engellemeye çok yelteniyor da.

Evet çalışıyor, Türkçe olarak da kullanılabiliyor.

Hocam sitedeki arayüz gibi çalışıyorsa güncel oynatıcıya göre bayağı geri kalıyor.

Ben çok önemsemiyorum, benim işimi yeterince görüyor, tarayıcıdan daha hafif gibi.

Ublock ile Firefox'u daima gizli kipte kullanıyorum, giriş yapıp kullanmak daha zahmetli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı