Ubuntu'dan farklı bir Linux dağıtımına geçmek

Güncelleme: Tekrardan merhaba arkadaşlar önerdiklerinizden bazılarını kurmaya çalıştım ama beceremedim. En son Linux Mint kurdum. Bahsettiğim bozulmuş boot maneger kalıntısını silemedim.
image0.jpg

Fotoğrafta görüldüğü gibi mint kurmadan önce de bu boot maneger vardı ama seçince hiçbir şey yapmıyordu. Kurulumdan sonra herhalde 3. bir seçenek gelir Mint kullanmak için de onu seçerim diye tahmin etmiştim ama öyle olmadı. Birkaç gündür kullanıyorum ama herhangi bir sorun teşkil eder mi yoksa bu normal bir şey mi aydınlatırsanız sevinirim.

Güncelleme: Tekrardan merhaba arkadaşlar önerdiklerinizden bazılarını kurmaya çalıştım ama beceremedim. En son Linux Mint kurdum. Bahsettiğim bozulmuş Boot maneger kalıntısını silemedim.
Eki Görüntüle 911837

Fotoğrafta görüldüğü gibi Mint kurmadan önce de bu Boot maneger vardı ama seçince hiçbir şey yapmıyordu. Kurulumdan sonra herhalde 3. bir seçenek gelir Mint kullanmak için de onu seçerim diye tahmin etmiştim ama öyle olmadı. Birkaç gündür kullanıyorum ama herhangi bir sorun teşkil eder mi yoksa bu normal bir şey mi aydınlatırsanız sevinirim.

Eğer Linux Mint'i kurmadan önce Ubuntu kalıntısı kaldıysa şöyle temizleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı