WoeUSB ile dün Pardus üzerinde Windows 10 disk kalıbı yazdırdım. Şu an Windows yüklü bende.
WoeUSB'yi sisteminizden kaldırıp son sürümünü temiz olarak kurunuz. Ben kaynak koddan derledim sonra USB belleği sisteme takınız, yalnız bağlanmasın unmount edin yani diski çıkar deyin. Sonra uçbirime aşağıdaki komutu yazın:
sudo woeusbgui
Woe USB açılacak sonra ISO kalıbını ve flash belleği seçiniz. (belleği görmüyorsa üstteki menüden açınız.)
Sonrası zaten sorunsuz şekilde ilerliyor.
Kaynak koddan derlemek için:
WoeUSB Kurulumu
Uçbirimde aşağıdaki komutu çalıştırınız
git clone https://github.com/slacka/WoeUSB.git
Uygulama sürümü dizesini ayarlayınız:
gnome-multi-writer ile deneyiniz. Aşağıdaki kodla kurabilirsiniz. WoeUSB bir iki gün öncesine kadar çalışıyordu ne olduysa bozuldu. Yeni sürümü çıkması lazım.
gnome-multi-writer ile deneyiniz. aşağıdaki kodla kurabilirsiniz. WoeUSB bir iki gün öncesine kadar çalışıyordu nolduysa bozuldu yeni sürümü çıkması lazım
WoeUSB ile aynı hatayı aldıktan sonra multiwriter ile yazdım. Multiwriter başarılı yazdı ama BIOS'dan Boot olmadı. Tekrar WoeUSB ile denedim bu sefer sorunsuz yazdı ve Windows yükledim.
WoeUSB ile aynı hatayı aldıktan sonra multiwriter ile yazdım. Multiwriter başarılı yazdı ama BIOS'dan Boot olmadı. Tekrar WoeUSB ile denedim bu sefer sorunsuz yazdı ve Windows yükledim.