Daha fazla
Hocam vaktiniz varsa, bağlanıp bakın lütfen. Ben ne kadar yöntem denedim ama işe yaramadı.WoeUSB ile dün pardus üzerinde Windows 10 disk kalıbı yazdırdım. Şuan windows yüklü bende
WoeUSB'yi sisteminizden kaldırıp son sürümünü temiz olarak kurunuz. (ben kaynak koddan derledim). sonra USB belleği sisteme takınız yalnız bağlanmasın unmount edin yani diski çıkar diyin. Sonra uçbirime aşağıdaki komutu yazın:
sudo woeusbgui
woe usb açılacak sonra iso kalıbını ve flash belleği seçiniz. (belleği görmüyorsa üstteki menüden açınız.)
sonrası zaten sorunsuz şekilde ilerliyor
WoeUSB ile dün pardus üzerinde Windows 10 disk kalıbı yazdırdım. Şuan windows yüklü bende
WoeUSB'yi sisteminizden kaldırıp son sürümünü temiz olarak kurunuz. (ben kaynak koddan derledim). sonra USB belleği sisteme takınız yalnız bağlanmasın unmount edin yani diski çıkar diyin. Sonra uçbirime aşağıdaki komutu yazın:
sudo woeusbgui
woe usb açılacak sonra iso kalıbını ve flash belleği seçiniz. (belleği görmüyorsa üstteki menüden açınız.)
sonrası zaten sorunsuz şekilde ilerliyor
kaynak koddan derlemek için:
WoeUSB KURULUMU
uçbirimde aşağıdaki komutu çalıştırınız
git clone https://github.com/slacka/WoeUSB.git
Uygulama sürümü dizesini ayarlayınız:
Kod:cd WoeUSB/ ./setup-development-environment.bash
Aşağıdaki komutlarla derleyip kurulumu yapalım
Kod:sudo apt-get install devscripts equivs gdebi-core mk-build-deps sudo gdebi woeusb-build-deps_*.deb dpkg-buildpackage -uc -b sudo gdebi ../woeusb*.deb sudo woeusbgui