Çözüldü Ubuntu'dan Windows 10'a geçerken Windows kurulum diski oluşturulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Hocam vaktiniz varsa, bağlanıp bakın lütfen. Ben ne kadar yöntem denedim ama işe yaramadı.

Çözüm
Tekrar merhabalar. Öncelikle @defacton ağabeyime derin teşekkür ederim. Sağ olsun bilgisayarıma bağlanıp beraber problemi gözden geçirmeye çalıştık. Lakin problemi çözmedik.

Sonra araştırma yaptım ve VMware değil bu problemi VMware Workstation Pro yazılımı ile çözdüm. VMware USB belleği görmediği için VMware Workstation Pro'ya Windows 10 kurdum ve ISO dosyasını Rufus ile yazdırarak sorunsuz bir şekilde boot ettim. Sorun artık çözülmüştür.
Tekrar merhabalar. Öncelikle @defacton ağabeyime derin teşekkür ederim. Sağ olsun bilgisayarıma bağlanıp beraber problemi gözden geçirmeye çalıştık. Lakin problemi çözmedik.

Sonra araştırma yaptım ve VMware değil bu problemi VMware Workstation Pro yazılımı ile çözdüm. VMware USB belleği görmediği için VMware Workstation Pro'ya Windows 10 kurdum ve ISO dosyasını Rufus ile yazdırarak sorunsuz bir şekilde boot ettim. Sorun artık çözülmüştür.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…