Çözüldü Ubuntu'dan Windows 10'a geçerken Windows kurulum diski oluşturulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
WoeUSB ile dün pardus üzerinde Windows 10 disk kalıbı yazdırdım. Şuan windows yüklü bende

WoeUSB'yi sisteminizden kaldırıp son sürümünü temiz olarak kurunuz. (ben kaynak koddan derledim). sonra USB belleği sisteme takınız yalnız bağlanmasın unmount edin yani diski çıkar diyin. Sonra uçbirime aşağıdaki komutu yazın:

sudo woeusbgui

woe usb açılacak sonra iso kalıbını ve flash belleği seçiniz. (belleği görmüyorsa üstteki menüden açınız.)

sonrası zaten sorunsuz şekilde ilerliyor
WoeUSB ile dün pardus üzerinde Windows 10 disk kalıbı yazdırdım. Şuan windows yüklü bende

WoeUSB'yi sisteminizden kaldırıp son sürümünü temiz olarak kurunuz. (ben kaynak koddan derledim). sonra USB belleği sisteme takınız yalnız bağlanmasın unmount edin yani diski çıkar diyin. Sonra uçbirime aşağıdaki komutu yazın:

sudo woeusbgui

woe usb açılacak sonra iso kalıbını ve flash belleği seçiniz. (belleği görmüyorsa üstteki menüden açınız.)

sonrası zaten sorunsuz şekilde ilerliyor
kaynak koddan derlemek için:

WoeUSB KURULUMU

uçbirimde aşağıdaki komutu çalıştırınız

git clone https://github.com/slacka/WoeUSB.git

Uygulama sürümü dizesini ayarlayınız:

Kod:
 cd WoeUSB/
./setup-development-environment.bash

Aşağıdaki komutlarla derleyip kurulumu yapalım

Kod:
 sudo apt-get install devscripts equivs gdebi-core
mk-build-deps
sudo gdebi woeusb-build-deps_*.deb
dpkg-buildpackage -uc -b
sudo gdebi ../woeusb*.deb
sudo woeusbgui
Hocam vaktiniz varsa, bağlanıp bakın lütfen. Ben ne kadar yöntem denedim ama işe yaramadı.

Çözüm
Tekrar merhabalar. Öncelikle @defacton ağabeyime derin teşekkür ederim. Sağ olsun bilgisayarıma bağlanıp beraber problemi gözden geçirmeye çalıştık. Lakin problemi çözmedik.

Sonra araştırma yaptım ve VMware değil bu problemi VMware Workstation Pro yazılımı ile çözdüm. VMware USB belleği görmediği için VMware Workstation Pro'ya Windows 10 kurdum ve ISO dosyasını Rufus ile yazdırarak sorunsuz bir şekilde boot ettim. Sorun artık çözülmüştür.
Tekrar merhabalar. Öncelikle @defacton ağabeyime derin teşekkür ederim. Sağ olsun bilgisayarıma bağlanıp beraber problemi gözden geçirmeye çalıştık. Lakin problemi çözmedik.

Sonra araştırma yaptım ve VMware değil bu problemi VMware Workstation Pro yazılımı ile çözdüm. VMware USB belleği görmediği için VMware Workstation Pro'ya Windows 10 kurdum ve ISO dosyasını Rufus ile yazdırarak sorunsuz bir şekilde boot ettim. Sorun artık çözülmüştür.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı