Ubuntu'dan Windows 10'a geçiş

Evet Windows 10 ISO dosyasını indir . Sonra rufusu indir. Rufusu aç üsten usbini seç bir altta uefi için gpt seç.en altta cd resmi olan tuşa bas ve ISO dosyası seç ve yazdir.USB içi boş olursa iyi olur. Ondan sonra usbini pc kapalıyken tak . Ve açarken sürekli F12 tuşuna bas. Bir menü gelecek ve usbinin adının başında uefi yazısı olana tıkla.devaminda Türkçe 64bit turkce q klavyeyi seç. Sonra iki seçenek çıkacak yükseltme ve yükleme.yuklemeyi seç. Sonra bütün diskleri sil ve ayrılmamış bir disk olusucak. Ve üstüne tıkla ve yeniye tıkla. Pro yada home çıkacak ikisinden birisi seç.bu arada lisansın varmı yoksa n11 felan ucuza alabilirsin. Daha sonra sözleşmeleri kabul et kişisel bilgileri gir tamamdır. Sürücüleri pcnin resmi sitesinden ve ekran kartınınida Nvidia dan indirebilirsiniz.

Walter Bishop boşver bu işleri parelel evrenle ilgilenen adamsın bunla kafayı yorma [emoji14] Şaka bir yana da technopatın rehber videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Videoyu gerekirse anlayana kadar üç kere izleyin. Madem bilginiz çok yok. Arkadaşlar açıklamış ama anlamadıysanız en iyi videodan yaparsınız.

Rufus ile Windows yazılmış USB belleği taktıktan sonra bu videodaki gibi yapıyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulumu yaptıktan sonra Support for Inspiron 15 Gaming 7567 | Drivers & downloads | Dell Turkey bu siteden service tag girerek 7567 ye özel tüm sürücüleri sırası ile kuruyorsun.

Windows bu sabit disk alanına yüklenemez. Windows, NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir. Windows bu sabit disk alanına yüklenemez. Bölüm tanınmayan bir türden. HDD ime yüklemeye kalktığımda bu hatayı aldım. Ayrıca kurulumda Pro, Home gibi seçenekler yoktu. Bekliyorum arkadaşlar yardımcı olun.

Anladım Gparted ile HDD'yi NTFS şeklinde formatlamam gerekiyodu yapmadım. Şimdide DELL Support Assist'e yönlendiriyor Laptop'u açamıyorum. Valla FreeDos gelseydi keşke herkes başka bir şey deyince bende bulduğumu yaptım daha açamıyorum.

@Jira @BERWAR @Silinen üye Hocam bekliyorum kurulum için sizinde önerilerinizi bekliyorum. En son bakkala götüreceğim yapamassam. Laptobu açabilsem halledeceğim anladım sorunu ama açamıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı