Ubuntu'dan Windows'a dönmek

feeded43526kd

Kilopat
Daha fazla  
Windows kullanırken Ubuntu'ya geçtim. Şimdi geri dönmek istiyorum ama bir türlü kurulum belleği hazırlayamadım. Sistemim UEFI destekli değil. WoeUSB de surekli busy hatası veriyor. Bunu çözen var mı? Forumdaki tüm konuları inceledim, çözüm bulamadım.

Burdan Ventoy'u linux olarak indirin.
Ardından indirdilenlere gelip sağ tıkla uçbirimi burda aça basın. tar -vxf ventoy-1.0.58-linux.tar.gz yazın.
Klasöre ayıklanınca Ventoy GUI x86_64 dosyasını açın.
UEFI olmadığı için MBR olarak bırakın ve Install diyin.
Disk sıfırlanınca ISO dosyasını USB'ye kopyalayın. BIOS'tan başlatın ve kuruluma başlayın.

Adam zaten nasıl imaj yazıcam diyor sen imaj yaz diyorsun.
''Normal usb'ye yazamıyorsan farklı bir bilgisayardan ıso yazdırıp kurabilirsin.''
Hocam dikkat ettiysen yukarıdaki yorumda belirttim.
''Normal usb'ye yazamıyorsan farklı bir bilgisayardan ıso yazdırıp kurabilirsin.''
Benimkide farklı bir alternatif sonuçta 🧐

Benimkide farklı bir alternatif sonuçta 🧐
Mesaj yazarken görünmedi. Ayrıca düzenle tuşu var. Sürekli kendi mesajına mesaj eklemene gerek yok yani. Düzenle tuşu bunun için.

Burdan Ventoy'u linux olarak indirin.
Ardından indirdilenlere gelip sağ tıkla uçbirimi burda aça basın. tar -vxf ventoy-1.0.58-linux.tar.gz yazın.
Klasöre ayıklanınca Ventoy GUI x86_64 dosyasını açın.
UEFI olmadığı için MBR olarak bırakın ve Install diyin.
Disk sıfırlanınca ISO dosyasını USB'ye kopyalayın. BIOS'tan başlatın ve kuruluma başlayın.
ISO dosyasını kopyalamaktan kastın direk olarak kopyalamak mı, yoksa iso içeriğini kopyalamak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı