Ubuntu'dan Windows'a dönmek

ISO dosyasını kopyalamaktan kastın direk olarak kopyalamak mı, yoksa iso içeriğini kopyalamak mı?
Demek istediği işletim sisteminin bilgisayarın açacağı şekilde usbye yazdırmak.Sadece ıso yapmakta yeterli değil.Başka bir programla o isoyu usbde pcde kurulum yapacak gibi açman lazım.

ISO dosyasını USB'nin içine yapıştır. İçeriği kendisi USB'den açınca okur zaten.

Sizin söylediklerinizide yaptım. Açılışta sistem donmuş gibi oldu ne boot menüsüne ne de BIOS'a giremedim. Yeniden başlat tuşuna basıp USB'yi çıkarınca sistem açıldı. Şimdi bir hata yapmış olabilirim diye tekrar deniyorum.

Gparted ile USB'yi temizledim tabloyu msdos olarak seçtim ve NTFS olarak temizledim.
Dediğiniz adımları izleyerek Ventoy kurulumu yaptım.
Devamında şimdi ISO'yu içerisine kopyalıyorum diskin.
O zaman Ventoy ile devam edin.
Verdiğiniz linkteki videoda olan donma problemini yaşıyorum sanırım şuan.
Hala durum aynı açılışta takılıyor. Flash diski çıkartıp başlatınca Ubuntu açılıyor.

Son düzenleme:
Sizin söylediklerinizide yaptım. Açılışta sistem donmuş gibi oldu ne boot menüsüne ne de BIOS'a giremedim. Yeniden başlat tuşuna basıp USB'yi çıkarınca sistem açıldı. Şimdi bir hata yapmış olabilirim diye tekrar deniyorum.

Gparted ile USB'yi temizledim tabloyu msdos olarak seçtim ve NTFS olarak temizledim.
Dediğiniz adımları izleyerek Ventoy kurulumu yaptım.
Devamında şimdi ISO'yu içerisine kopyalıyorum diskin.

Verdiğiniz linkteki videoda olan donma problemini yaşıyorum sanırım şuan.
Hala durum aynı açılışta takılıyor. Flash diski çıkartıp başlatınca Ubuntu açılıyor.
Hocam VirtualBox ile sanal windows 10 kurup ordan yazdırın.

Sorunun çözümü yok ben 2 gün önce yaşadım aynı sorunu Windows 10'dan Ubuntu'ya geçtim o kadar hantal ki hatalar vsler geri dönmek istedim saatlerce denemediğim yöntemler kodlar kalmadı yazdırdığım flash okumuyor en son başka bir bilgisayarla Rufus'la yazdırdım flasha öyle döndüm.

Sorunun çözümü yok ben 2 gün önce yaşadım aynı sorunu Windows 10'dan Ubuntu'ya geçtim o kadar hantal ki hatalar vsler geri dönmek istedim saatlerce denemediğim yöntemler kodlar kalmadı yazdırdığım flash okumuyor en son başka bir bilgisayarla Rufus'la yazdırdım flasha öyle döndüm.
Saf ubuntu kullanılmaz zaten. GNOME ile hantal baya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı