Ubuntu'dan Windows'a geçme

Zeerix

Hectopat
Daha fazla  
Ben USB'ye ISO'yu yazdırdım fakat BIOS'tan secemiyorum, olmuyor gelmiyordu ekran. Nasıl geçerim? Ubuntu kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-11-16 17-55-37.png
    Ekran görüntüsü 2021-11-16 17-55-37.png
    150,4 KB · Görüntüleme: 78
BIOS'da booting seçeneğinde USB flash bellek (çıkarılabilir bellek) olarak seçilip save & exit'le yeniden başlatılınca açılan bu ekranda windows kurulum ekranının gelmesi lazımdı. Ancak save yapılıp BIOS'tan çıkılmadıysa bu yüzden bu ekran gelmemiş olabilir. Ext 3 linux dosya formatı yerine windows kendi formatını bu kurulumda otomatik olarak kurarken ISO dosya sistemi üzerinden yükleyecektir. Kolay gelsin.

BIOS'da booting seçeneğinde USB flash bellek (çıkarılabilir bellek) olarak seçilip save & exit'le yeniden başlatılınca açılan bu ekranda windows kurulum ekranının gelmesi lazımdı. Ancak save yapılıp BIOS'tan çıkılmadıysa bu yüzden bu ekran gelmemiş olabilir. Ext 3 linux dosya formatı yerine windows kendi formatını bu kurulumda otomatik olarak kurarken ISO dosya sistemi üzerinden yükleyecektir. Kolay gelsin.
bios ekranında secme yeri yok

bios ekranında secme yeri yok
Nasıl olmaz, mutlaka olması lazım hocam, USB flash bellekle de o PC'ye kurulum yapılması hiç düşünülmemişmi ki, bence biraz daha araştırın. Peki bu ubuntuyu nasıl kurdunuz, laptopdaki DVD-ROM'dan DVD' den/CD'den mi direk kurdunuz? Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı