@cengover_ekin hocam Ubuntu'ya Debian veya Kali reposu eklersek sistem patlar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok sadece merakımdan sordum. Zaten ubuntu kullanmıyorum. Arada sırada VM'de deney yapıyorum üstünde. Repolarla ilgili deney yapıp bilgi edinecektim. Önce size soruyum dedim.Bozulmaz belki ancak neden ekleyeceksiniz? Diğer depolarda olup da Ubuntu'da olmayan uygulama var mı?
Anladım teşekkürler.kütüphane sürümleri arasındaki farklılıktan dolayı bazı uygulamalar çalışmayabilir.
Deney yapıyorsanız yardırın gitsin. Zaten sanal makinedeymiş, bir şey olmaz bozulsa da. Hatta başka şeyleri de zorlayabilirsiniz.Yok sadece merakımdan sordum. Zaten ubuntu kullanmıyorum. Arada sırada VM'de deney yapıyorum üstünde. Repolarla ilgili deney yapıp bilgi edinecektim. Önce size soruyum dedim.
Anladım teşekkürler.
İyi o zaman deney yapacağım ama debian reposunun gpg keylerini bulamadım. Bulup benle paylaşırmısınız?Deney yapıyorsanız yardırın gitsin. Zaten sanal makinedeymiş, bir şey olmaz bozulsa da. Hatta başka şeyleri de zorlayabilirsiniz.
Dışarıdayım şimdi, eve gidince bakayım.İyi o zaman deney yapacağım ama Debian reposunun gpg keylerini bulamadım. Bulup benle paylaşır mısınız?
Tamam.Dışarıdayım şimdi, eve gidince bakayım.
Ben de bulamadım şimdi. Nasıl bulacağımı da tam bilmiyorum.Tamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.