Uçak bakım onarım ve uçak gövde motorun farkı nedir?

M3RT4

Femtopat
Daha fazla  
18 yaşındayım, teknisyen olmak istiyorum ama biraz kafam karıştı. Ucak gövde motor bölümü var bir de uçak bakım onarım bölümü var. Farkları var mı?Çünkü farklı bolüm olarak geçiyorlar.
Ve ekstradan Selçuk üniversitesine uçak gövde motor bölümüne girme şansım var ama shy 147 belgesi verdiklerini göremedim yine de yazmalı mıyım?

Uçak gövde için Selçuk üniversitesini önermem. Yazabiliyorsanız Atılım daha iyi bir seçenek olur.
Atılımın burslusunu kazanamiyorum.%25 burslusu ise çok pahalı geliyor.O yüzden hedefim devlet üniversiteleri.Neden önermezsin Selçuk üniversitesini?

Son düzenleme:
Atılımın burslusunu kazanamiyorum.%25 burslusu ise çok pahalı geliyor.O yüzden hedefim devlet üniversiteleri.Neden önermezsin Selçuk üniversitesini?
Shy 147 sertifikası yok diye biliyorum, o yüzden yetkisiz teknisyenlik süren uzun oluyor. Ayrıca bazı yerlerde eğitiminin iyi olmadığı söyleniyor. Eğer puanınız yeter ise Erciyes üniversitesini veya kapadokya üniversitesinin tam burslusunu deneyebilirsiniz.

Shy 147 sertifikası yok diye biliyorum, o yüzden yetkisiz teknisyenlik süren uzun oluyor. Ayrıca bazı yerlerde eğitiminin iyi olmadığı söyleniyor. Eğer puanınız yeter ise Erciyes üniversitesini veya kapadokya üniversitesinin tam burslusunu deneyebilirsiniz.
Anladım o zaman onlara yoğunlaşmam çok daha iyi olur.Teşekkürler.

Abi merhaba, Aralık ayında mezunum Atılım Üniversitesinden tanınan okuluz ancak ben devamlılık sağlayamadığım için Shy-147 sertifikasını alamayacağım. İşe girişimi etkiler mi ?
Etkilemez.

Okul ve yetkisi önemli, bölümün adı önemli değil. Onlara bak.

Abi benim şu an puanım uçak bakım onarım için Fırat ve Erzincan üniversitesilerine tutuyor. Ama uzak olduğu için biraz sıkıntı yaşıyorum bir sene daha hazırlanıp Eskişehir'deki fakülteye mi gitmemi önerirsin yoksa Fırat üniversitesine mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı