Uçak Gibi Çalışan Cooler Master MasterLiquid 240L

Hocam zaten büyük ihtimal benim ürünümde sıkıntı var sana ben benden başka sorun yaşayan insanların videosunu da atabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunun gibi daha bir sürü örnek var.

Geçenlerde İst-Adana seferi yaptığım Airbus A321'e benziyor. Uçak alamayıp sesine sahip olmak için güzel düşünülmüş 🤣 Şaka bir yana derhal garantiye verin hocam. Geçmiş olsun.

Var ürünü 2 hafta önce pazar günü almıştım yarın Vatan'a götürüp iade edeceğim 14 günü geçmezse eğer para iadesi kesin olarak alabiliyor muyum?

Vatan mağazadan aldıysanız nakit iadesi zor, alışveriş çeki veriyor. Internetten alınca iade edip para iadesi alınıyor ancak. Ürün sorunlu diye servise gönderiler benim tahminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan mağazadan aldıysanız nakit iadesi zor, alışveriş çeki veriyor. Internetten alınca iade edip para iadesi alınıyor ancak. Ürün sorunlu diye servise gönderiler benim tahminim.
Nakit iadesi veriyor. Yönetmelikte de bu yazıyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nakit iadesi veriyor. Yönetmelikte de bu yazıyor zaten.
Bugün ürünü iade ettim ve bana Alışveriş Çeki verecekler yani kupon vereceklermiş benim soğutucuya verdiğim para kadar arkadaşlar idarelik bir soğutucu alayım dedim kupon gelince soğutucu değiştiririm kafasına girdim COOLER MASTER I71C 120MMRGB FANLI Intel LGA 1156/1155/1151/1150 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar bu soğutucuyu önerdi ordaki çalışan idarelik seni götürür dedi fakat %50'lik işlemci kullanımında işlemci derecesi 85 dereceye kadar çıkıyor.Arkadaşlar bi tık endişeleniyorum çünkü +80 derece sıkıntılı bi sıcaklık ama soğutucu vatandan almak zorundayım COOLER MASTER HYPER 212 Intel 2011/1366/1156/1155 AMD FM1/AM İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar bu soğutucuyu ya da COOLER MASTER AIR MA410P 120MM RGB LED İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar bu soğutucuyu düşünüyorum bir yardımcı olabilir misiniz ?

Bugün ürünü iade ettim ve bana Alışveriş Çeki verecekler yani kupon vereceklermiş benim soğutucuya verdiğim para kadar arkadaşlar idarelik bir soğutucu alayım dedim kupon gelince soğutucu değiştiririm kafasına girdim COOLER MASTER I71C 120MMRGB FANLI Intel LGA 1156/1155/1151/1150 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar bu soğutucuyu önerdi ordaki çalışan idarelik seni götürür dedi fakat %50'lik işlemci kullanımında işlemci derecesi 85 dereceye kadar çıkıyor.Arkadaşlar bi tık endişeleniyorum çünkü +80 derece sıkıntılı bi sıcaklık ama soğutucu vatandan almak zorundayım COOLER MASTER HYPER 212 Intel 2011/1366/1156/1155 AMD FM1/AM İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar bu soğutucuyu ya da COOLER MASTER AIR MA410P 120MM RGB LED İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar bu soğutucuyu düşünüyorum bir yardımcı olabilir misiniz ?
Servis aracılığıyla mı iade aldın yoksa Vatan bilgisayardan mı talep ettin?

COOLER MASTER AIR MA410P 120MM RGB LED İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar

Bu güzele benziyor.

Buna da bakabilirsin.

Servis aracılığıyla mı iade aldın yoksa Vatan bilgisayardan mı talep ettin?

COOLER MASTER AIR MA410P 120MM RGB LED İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar

Bu güzele benziyor.

Buna da bakabilirsin.
Vatandan talep ettim yani onlar firmaya yollayacak firma bunu onaylarsa iade alacağım. Hocam şuanda oyuna girmeye korkuyorum çünkü işlemci %50 kullanımdayken 85 dereceye çıkıyor bir anda %80 kullanıma çıksa bu işlemci 100 dereceye çıkıp yanma ihtimali olur diye korkuyorum gerçi ana kart bunu engeller ama ne kadar sağlıklı yani

Vatandan talep ettim yani onlar firmaya yollayacak firma bunu onaylarsa iade alacağım. Hocam şuanda oyuna girmeye korkuyorum çünkü işlemci %50 kullanımdayken 85 dereceye çıkıyor bir anda %80 kullanıma çıksa bu işlemci 100 dereceye çıkıp yanma ihtimali olur diye korkuyorum gerçi ana kart bunu engeller ama ne kadar sağlıklı yani
Soğutucu kötü bir soğutu. Intel stok soğutucunun RGB hali.

Eski versiyon i117 vardı bende. Intel soğutucuda bakır olmasına rağmen bunda aliminyum vardı.

Evet arkadaşlar i7 9700K'ya taktığım CoolerMaster'ın sıvı soğutucusu fanlar fullendiğinde bu şekilde çalışıyor.Bi oyuna girsem işlemci %40 %50sini bile çalıştırsa bu sesin %70ini felan çıkartıyor. İyi bir kulaklık takmama rağmen bu ses rahatsız edilecek bir şekilde duyuluyor. @Cooler Master Türkiye bu ürünü vatan bilgisayardan almıştım iade etmeyi düşünüyorum umarım iade parası alırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video burada.
Hiç bir şekilde markayı ürünü karalamak amacıyla bir şey yazmadım niyetim o şekilde değil sadece aldığım sistemde böyle bir sorun yaşamam ve bu sorun coolermaster gibi bir dünya markasından gelmesi benim canımı çok sıktı.

Hocam sizin işi kolaylaştıralım. Vatanla felan hiç uğraşmayın. Vektron Elektronik Cooler Master Türkiye distribütörüdür. Vatana giden tüm ürünler Vektrondan gider. Vektron elektroniğe gönderin. İstanbul'da iseniz yerleri Kağıthane'de. Elden götürün hemen o an kontrol edip sıkıntı varsa sıfırı ile değiştiriyorlar. Distribütör firma kendileri olduğu için hiç uğraştırmıyorlar. Hadi kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı