Ben de senin gibi atlaya atlaya izledim. O kadar dikkatli izlememiştim. Eve gidince dikkatli izliyeceğim. [emoji106]@160634 Atlaya atlaya izledim. Çocuk güç kaynağına fan deliği açmadı mı?
-Herkese merhaba, bu gün"Bomba nasıl yapılır?" sorusuna cevap arıyoruz.
Biraz imkan biraz da eğitimle çok daha iyisini yapabilecek çocuklar aslındaEn azından kasan var.
Evet, imkansız değil ama hem daha çok masref hem de gereğinden fazla uğraş gerektirirİmkansız değil aslında. İyi kafa yormak lazım yapmak için en büyük sıkıntı gazlı soğutmayı soğutacak radyatörde diğerlerine oranla büyük olması lazım.
Bence onları bu noktaya getiren imkansızlık. Razer set dizdim, 10 bin tl ile bilgisayar topladım. Bu gibi videolar bıktırdı açıkcası. Bu kanalı gördüğümde bu kanallara ironi olsun diye sanıyordum. Ciddi ciddi topladılar. Helal olsun ne diyim.Biraz imkan biraz da eğitimle çok daha iyisini yapabilecek çocuklar aslında
@BilgisayarKurdu, evet, çok basit görünüyor ma yine de az uğraş gerektiren bir iş değilSanırsam 9 farklı devreden oluşturulmuş ateşleme butonları var Ve tabii, o kaza sonrası helikopterden yürütülmüş misali butunları oraya yerleştirmek de ayrı bir uğraş
Evet, imkansız değil ama hem daha çok masref hem de gereğinden fazla uğraş gerektirir
Çok şanslılar. Hurdacıdan alıyorlar parçaları, ve çalışıyor parçalar.Ciddi ciddi topladılar. Helal olsun ne diyim
Ya hocam, ben şöyle düzgün boyayabilsem yeter... Gerekirse pembe olsun...Erkan Abi kasa birden çok abartılınca aslında o kadar da abartılacak bir iş olmadığını anlatmaya çalışmıştım ama dozunu tutturamadım galibaEvet o butonları bulup anahtar haline getirmek, ön paneli o şekilde donatmak falan uğraş ister.
Benim yaptığım en büyük mod bu asıl kasayı palyaçoya çevirmek olduğu için susuyorum
Şimdi vakit ayırsam çok sağlam bir kasa çıkarırım herhalde.
Eki Görüntüle 237400