Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2019 #41 Boeing B747'den aşağıya atlamaya çalıştı! Bugün böyle bir haber gördüm. Aynı olay havada olsaydı kesinlikle değişik sonuçlanırdı değil mi?
Boeing B747'den aşağıya atlamaya çalıştı! Bugün böyle bir haber gördüm. Aynı olay havada olsaydı kesinlikle değişik sonuçlanırdı değil mi?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Nisan 2019 #42 Beratttss dedi: Boeing B747'den aşağıya atlamaya çalıştı! Bugün böyle bir haber gördüm. Aynı olay havada olsaydı kesinlikle değişik sonuçlanırdı değil mi? Genişletmek için tıkla... Havada açamazdı.
Beratttss dedi: Boeing B747'den aşağıya atlamaya çalıştı! Bugün böyle bir haber gördüm. Aynı olay havada olsaydı kesinlikle değişik sonuçlanırdı değil mi? Genişletmek için tıkla... Havada açamazdı.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 12 Nisan 2019 #43 Beratttss dedi: Boeing B747'den aşağıya atlamaya çalıştı! Bugün böyle bir haber gördüm. Aynı olay havada olsaydı kesinlikle değişik sonuçlanırdı değil mi? Genişletmek için tıkla... Aşağı atlamaya çalışmasına gerek olmazdı zaten Hava onu çekip çıkarırdı uçaktan direkt
Beratttss dedi: Boeing B747'den aşağıya atlamaya çalıştı! Bugün böyle bir haber gördüm. Aynı olay havada olsaydı kesinlikle değişik sonuçlanırdı değil mi? Genişletmek için tıkla... Aşağı atlamaya çalışmasına gerek olmazdı zaten Hava onu çekip çıkarırdı uçaktan direkt
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Nisan 2019 #44 Spotter dedi: Yolcu uçaklarında kapılar dışa doğru açılır, içe doğru değil. En azından simulasyonlarda gördüğüm kadarı ile bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Spotter dedi: Bilgi için teşekkürler. Jira bey biraz kızmış sanırım Bilmediğim için sordum hatam affola. Genişletmek için tıkla... Emin olmadığı konularda net konuşanları pek sevemiyorum.
Spotter dedi: Yolcu uçaklarında kapılar dışa doğru açılır, içe doğru değil. En azından simulasyonlarda gördüğüm kadarı ile bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Spotter dedi: Bilgi için teşekkürler. Jira bey biraz kızmış sanırım Bilmediğim için sordum hatam affola. Genişletmek için tıkla... Emin olmadığı konularda net konuşanları pek sevemiyorum.
C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 12 Nisan 2019 #45 painkiller dedi: Küçük uçaklar ve orta seviye uçaklar da sivil havacılıktır Dışlamayalım kimseyi Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba fazla bilgim yok uçak düşerken insanlar nasıl atlayacak paraşütle aşağıya
painkiller dedi: Küçük uçaklar ve orta seviye uçaklar da sivil havacılıktır Dışlamayalım kimseyi Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba fazla bilgim yok uçak düşerken insanlar nasıl atlayacak paraşütle aşağıya
SkenDestroy Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #46 Cessna 172 hariç hahahah.
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Nisan 2019 #47 captainege dedi: Dostum merhaba fazla bilgim yok uçak düşerken insanlar nasıl atlayacak paraşütle aşağıya Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsunuz? Ticari uçuşlarda paraşüt bulunmaz.
captainege dedi: Dostum merhaba fazla bilgim yok uçak düşerken insanlar nasıl atlayacak paraşütle aşağıya Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsunuz? Ticari uçuşlarda paraşüt bulunmaz.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 12 Nisan 2019 #48 captainege dedi: Dostum merhaba fazla bilgim yok uçak düşerken insanlar nasıl atlayacak paraşütle aşağıya Genişletmek için tıkla... Atlamayacak ki Yolculara paraşüt verilmez yolcu uçaklarında. Sadece suya düşerse diye can yeleği verilir o kadar
captainege dedi: Dostum merhaba fazla bilgim yok uçak düşerken insanlar nasıl atlayacak paraşütle aşağıya Genişletmek için tıkla... Atlamayacak ki Yolculara paraşüt verilmez yolcu uçaklarında. Sadece suya düşerse diye can yeleği verilir o kadar
C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 12 Nisan 2019 #49 Dangdro dedi: Şaka mı yapıyorsunuz? Ticari uçuşlarda paraşüt bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o yüzden sordum.
Dangdro dedi: Şaka mı yapıyorsunuz? Ticari uçuşlarda paraşüt bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o yüzden sordum.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 12 Nisan 2019 #50 SkenDestroy dedi: Cessna 172 hariç hahahah. Genişletmek için tıkla... Onun da düşüş esnasında kapısını özellikle açtırırlar zaten sıkışmasın diye
SkenDestroy dedi: Cessna 172 hariç hahahah. Genişletmek için tıkla... Onun da düşüş esnasında kapısını özellikle açtırırlar zaten sıkışmasın diye