- Makaleler
- 1
Düşünsenize atladıktan sonra motorda parçalanmak...Atlamayacak kiYolculara paraşüt verilmez yolcu uçaklarında. Sadece suya düşerse diye can yeleği verilir o kadar
![]()
Düşünsenize atladıktan sonra motorda parçalanmak...Atlamayacak kiYolculara paraşüt verilmez yolcu uçaklarında. Sadece suya düşerse diye can yeleği verilir o kadar
![]()
Arka kapıyı akıl edemeyenlere el-FatihaDüşünsenize atladıktan sonra motorda parçalanmak...
Stabilizer'a çarpmak?Arka kapıyı akıl edemeyenlere el-Fatiha![]()
5000-6000 feet civarındayken kapı açılmıştı benim.Onun da düşüş esnasında kapısını özellikle açtırırlar zaten sıkışmasın diye![]()
O zaman her türlü el-Fatiha diyelim bizStabilizer'a çarpmak?![]()
Aynen soğuk soğuk üflüyor alttan5000-6000 feet civarındayken kapı açılmıştı benim.![]()
Painkiller mesleğin ne dostum?O zaman her türlü el-Fatiha diyelim biz[emoji1787]
Aynen soğuk soğuk üflüyor alttanÖlümün nefesi gibi valla
![]()
Pilotum ben dostum.Painkiller mesleğin ne dostum?
Vay ne güzel bir meslek biz daha öğrenciyizPilotum ben dostum.
Bölüm ne? Umarım seninki daha da güzel olur dostum, eksik olma sağolVay ne güzel bir meslek biz daha öğrenciyiz![]()
Bölüm deniz ulaştırma işletme mühendisliği.Bölüm ne? Umarım seninki daha da güzel olur dostum, eksik olma sağol![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.