Uçak içine PlayStation 5 Pro alıyor mu?

emircan8503

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ekran kartı
Amd Ryzen 5 5600 İşlemci
32 GB RAM
250 gb m2 ssd
950 gb m2 ssd
4 tb harddisk
12.sınıfım ve okul bizi staj kapsamında Almanya'ya götürüyor. Ben de bilgisayarımın yanına ek olarak PlayStation 5 Pro alacağım. Uçakta yanımıza alabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla PlayStation 5 yanımıza alabiliyoruz, ancak Slim ve Pro bagaja koyuyormuşuz. Ekstra olarak Almanya'nın MediaMarkt'ından alacağım ve 800 Euro gibi bir fiyata geliyor, 31.000 TL'ye denk geliyor. Bunu aldığım zamanki vergi dahil mi? Uçağa binerken bir daha PlayStation için ödeme yapar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
12.sınıfım ve okul bizi staj kapsamında Almanya'ya götürüyor. Ben de bilgisayarımın yanına ek olarak PlayStation 5 Pro alacağım. Uçakta yanımıza alabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla PlayStation 5 yanımıza alabiliyoruz, ancak Slim ve Pro bagaja koyuyormuşuz. Ekstra olarak Almanya'nın MediaMarkt'ından alacağım ve 800 euro gibi bir fiyata geliyor, 31.000 TL'ye denk geliyor. Bunu aldığım zamanki vergi dahil mi? Uçağa binerken bir daha PlayStation için ödeme yapar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam PS5 Pro'yu bagaja koyuyorsunuz oranın vatandaşı olmadığınız için vergiyi iade alıyorsunuz bildiğim kadarıyla ekstra herhangi bir ödeme yapmazsınız yanlışım varsa kusura bakmayın bildiğim ve hatırladığım kadarıyla söyledim hocam.

Hocam PS5 Pro'yu bagaja koyuyorsunuz oranın vatandaşı olmadığınız için vergiyi iade alıyorsunuz bildiğim kadarıyla ekstra herhangi bir ödeme yapmazsınız yanlışım varsa kusura bakmayın bildiğim ve hatırladığım kadarıyla söyledim hocam.

PS5 Slim kabin bagajında gidebilir. Pro normal bagajda. Vergi dahil, vergi iadesini havalimanında alabilirsin taxfree belgesini yetkili kuruma verdikten sonra. Herhangi bir ekstra ödeme söz konusu değil.

İkinizede çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz iyi günler dinlerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı