Uçak mühendisliği okurken kullanacağım notebook arıyorum. Aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz veya 9-11 bin bandında sizin tavsiye ettiğiniz notebook varsa tavsiyeye açığım. AutoCAD, SolidWorks, catıa gibi programlar kullanacağım galiba.
HP Omen 15-EK0000NT Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX Fiyatı
HP Omen 15-EK0000NT Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Lenovo ip gaming 3 core i7 10750H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo IP Gaming 3 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Lenovo ip gaming 3 core i7 10750H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo IP Gaming 3 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Asus ROG Strix G15 G513IH-HN002 Notebook
Asus ROG Strix G15 G513IH-HN002 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ryzen 7 4800H olan ürün 12 bin TL bandındaydı 2-3 gün önce, takip etmekte fayda var. Ben de o ürünü alacağım ileride indirimde yakalayabilirsem bütçem de olunca tabii.
Bana mı söylediniz yoksa konu sahibine mi? Anlayamadım da.Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop
Tulpar T7 V25.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, RTX3060 ekran kartının gücünü Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz bu modeli tavsiye ederim MSI ürünü üzerinde sadece Monster logosu var ve bu benim için iyi bir şey çünkü MSI kasası ve Monster teknik servisi altında satış sonrası destekleri çok iyi.
Biraz daha yükseltebilirseniz dediğiniz 3 4 bin TL bırakın fanboyluğu.Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop
Tulpar T7 V25.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, RTX3060 ekran kartının gücünü Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz bu modeli tavsiye ederim MSI ürünü üzerinde sadece Monster logosu var ve bu benim için iyi bir şey çünkü MSI kasası ve Monster teknik servisi altında satış sonrası destekleri çok iyi.
Konu sahibine dedi galibaBana mı söylediniz yoksa konu sahibine mi? Anlayamadım da.
Bana mı söylediniz yoksa konu sahibine mi? Anlayamadım da.
Biraz daha yükseltebilirseniz dediğiniz 3 4 bin TL bırakın fanboyluğu.
Laptopu okula götüreceksen asla herhangi bir Gaming laptopu alma. Bilgisayar Programcılığı okudum, RTX 2070, 17.3” Monster'ım var. Her gün okula götürmek zorundaydım ve her gün aldığıma pişman oluyordum. Programların sistem gereksinimlerini bilmiyorum fakat Ultrabook'lar yeterliyse Huawei MateBook 14 2021 11. nesil Intel (Son nesil) CPU'lu güncel bir Ultrabook, yazılım ücretlerini karşılamak sorun değilse MacBook Air M1 öneririm.