Merhaba YKS 2025e girecek bir sayısal öğrenciyim ve bir türlü kendime uygun meslek bulamıyorum uçak mühendisliğine merak saldım. Açıkta kalma olasılığı var mıdır, okunmasına değer bir bölüm müdür?
Açıkçası bilmiyorum ama zor bir bölüm olabilir. Türkiye'de ihtiyaç var mı onu bilmiyorum. Neredeyse tüm mühendislik ihtiyaçlarını yabancı ülkelerden temin ediyorlar da ondan.
Ülke içi ve yurt dışı içinde önemli bir meslek grubu ancak okuması zor ve zahmetli bir bölüm. Merak salmak ile olacak iş değildir seviyorsanız seçilmeli.
Merhaba YKS 2025e girecek bir sayısal öğrenciyim ve bir türlü kendime uygun meslek bulamıyorum uçak mühendisliğine merak saldım. Açıkta kalma olasılığı var mıdır, okunmasına değer bir bölüm müdür?
Yoktur çünkü uluslararası bir sektör, ayrıca savunma sanayi, uzay ajansları, mühendislik danışmanlık firmaları gibi yerlerde de iş olanakları yüksek. Mezun olduğun üniversite, dil bilgin de önemli bir etken tabiki.
Uçaklara merakınız yoksa çocukluktan beri sıkabilir iş imkanı var üniversitede Full yatmazsanız sıkıntı olmaz. hocam uçakları severim küçüklükten beride kullanırım