Sen hiç uçak kullanmadın mı?Nasıl kullanıyorsunuz hocam.
Sen hiç uçak kullanmadın mı?Nasıl kullanıyorsunuz hocam.
Sen ne zaman kullandın?Sen hiç uçak kullanmadın mı?
Ben kim uçak kim? Daha uçağa bile binmedim.Sen ne zaman kullandın?
Sen hiç kullanmadın mı demişsin ya.Ben kim uçak kim? Daha uçağa bile binmedim.
Nasıl kullanıyorsunuz hocam.
Binip seyahat ediyorsun diye bölüm mü okunur? Uçağa binen yaklaşık 200 kişiden zaten en az 150'si uçağa binmeyi keyifli bular. Bu bölüm öyle kolay değil, ağır fizik ve matematik bilgisi lazım eğer sevmezseniz bıkarsınız. En zor mühendislik bölümü bence. Dışarıdan bakıldığı gibi değil, koltuk düzeni falan tasarlamıyorsunuz öyle bir bölüm değil. Bence mühendisliklerin tıpı sayılabilecek bölümlerden. Yani sevmeyen okuyamaz. İş imkanları için falan çekilmez bence, okuyanlar da öyle diyor zaten youtube da vs.Binip seyahat etmek.
Yok be hocam Makine ve EEE varken 3.cüye sokarım şahsen. Dedikleriniz doğrudur ama.Binip seyahat ediyorsun diye bölüm mü okunur? Uçağa binen yaklaşık 200 kişiden zaten en az 150'si uçağa binmeyi keyifli bular. Bu bölüm öyle kolay değil, ağır fizik ve matematik bilgisi lazım eğer sevmezseniz bıkarsınız. En zor mühendislik bölümü bence. Dışarıdan bakıldığı gibi değil, koltuk düzeni falan tasarlamıyorsunuz öyle bir bölüm değil. Bence mühendisliklerin tıpı sayılabilecek bölümlerden. Yani sevmeyen okuyamaz. İş imkanları için falan çekilmez bence, okuyanlar da öyle diyor zaten youtube da vs.
Binip seyahat etmek.
Yok be hocam Makine ve EEE varken 3.cüye sokarım şahsen. Dedikleriniz doğrudur ama.
Doğru hocam bende makine mühendisliği okuyorum. 1. sınıfta 2 arkadaşım sınıf tekrarına düştü.Evet, makine ve eee'de öyle fakat pek bilgim olmadığı için konuşmak istemedim. Yoksa bence de bu üçü mühendisliklerin tıpı. Ağırlar oldukça, örneğin yazılım veya kimya alanında gelişmek ve iş bulmak isteyen birinin bu üçünü okuması çok mantıksız olur. Hem çok zorlanır hem de sıkılır. Arkadaşımın abisi bilkent'te makine okuyor, 2.sınıf olmasına rağmen küfrediyor bölüme... Bırakmak ile bırakmamak arasındaki çizgideymiş. Aynısı uçak ve eee'de yaşayan tanıdıklarım var. Bunlar endüstri, bilgisayar vs. gibi değil. Daha özelleşmiş ve zor bölümler, %100 istemeniz lazım bölümü %99 isteseniz bile yani tam emin olmazsanız illaki bir yerde bıkarsınız. Düşünsenize hem çok zor hem tam istediğiniz şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.