Uçak teknolojisi bölümü yazılır mı?

kflexw

Hectopat
Daha fazla  
Uçak teknolojisi bölümü yazmak istiyorum ancak devlette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi geliyor. 500k TYT sıralamam var nişantaşı üniversitesinde %50 burslu yazılır mı sizce? Nişantaşı'nda okuyan ya da uçak teknolojisiyle ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi?

Uçak teknolojisi okuyan akrabam var şu anda kendisi mesleği aracılığı ile Almanya'ya gitti.
Nişantaşı üniversitesini bilmiyorum ama bana çok dandik bir üniversite gibiymiş geliyor. Nasıl desem Instagram'dan çocuk gibi paylaşımlar yapıyorlar.

İstanbulda iseniz gidip görün.

Dostum atölye var mı? Uçak var mı bunlara bak. Zorunlu staj var mı bu çok önemli buna bak olması senin yararına. İngilizce mi buna bak. Genelde YDS ile uçak mühendisliğine geçiyorlar.

Uçak teknolojisi okuyan akrabam var şu anda kendisi mesleği aracılığı ile Almanya'ya gitti.
Nişantaşı Üniversitesi'ni bilmiyorum ama bana çok dandik bir üniversite gibiymiş geliyor. Nasıl desem Instagram'dan çocuk gibi paylaşımlar yapıyorlar.

İstanbul'da iseniz gidip görün.

İstanbul'da değilim shy 147 onaylı olduğu için yazamayı düşünüyorum ama boş boş kitap masrafı vs diye gereksiz ücret alıyorlar diye şikayetler okudum.

Dostum atölye var mı? Uçak var mı bunlara bak. Zorunlu staj var mı bu çok önemli buna bak olması senin yararına. İngilizce mi buna bak. Genelde YDS ile uçak mühendisliğine geçiyorlar.
30 gün zorunlu staj varmış 14 hafta eğitim diyorlar hangar maalesef yokmuş eğitim dili de türkçe maalesef

İstanbul'da değilim shy 147 onaylı olduğu için yazamayı düşünüyorum ama boş boş kitap masrafı vs diye gereksiz ücret alıyorlar diye şikayetler okudum.

30 gün zorunlu staj varmış 14 hafta eğitim diyorlar hangar maalesef yokmuş eğitim dili de türkçe maalesef
Pratikle öğrene bilen bir meslek hangarı yoksa o iş nasıl olacak bilmiyorum.

30 gün staj var ama uçağın neresini öğrenirsin orası şaibeli.

Hangarı olan bir özel üniversite biliyor musun birde ilk ve acil yardım bölümü hakkında fikrin var mı
Uçak teknolojisinden ilk ve acil yardımına nasıl geçtiniz ?

Hocam siz istediğiniz bölüme değil rastgele bir bölüme gitmek istiyorsunuz gibi :D İki bölüm arasında dağlar kadar fark var.

İş deneyimi sağlar ama yeterli olur mu olmaz mı şüpheli.
Araba olsa tamam ama uçak dediğimiz şey çok daha kompleks bir yapı.
Dostum en kötü ihtimalle hiç çalışman bir kişi için sigorta girişi olur. Şirketler genelde alırken zorunlu staja bakıyor çünkü çoğu şirket staj dönemlerinde zorunlu stajlı öğrenci alıyor ki SGK giderlerini devlet karşılıyor. Öğrenci acısından şöyle bir durum var en azından staj yaptığı yerde kendini tanıtma gibi bir fırsatı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı