Uçak teknolojisi okunur mu?

Muafiyeti SHY-147 olan okulların hepsi veriyor. Sen bu okulları araştırıp ona göre seçim yapacaksın. Şahsi tavsiyem Ankara THK, ardından da İstanbul Kapadokya yazmak olur.
Hocam 2 hafta oldu neredeyse bir şeyler öğrendim yardımcı olmak için yazayım dedim muafiyet tüm üniversitelerden kaldırılmış bilginiz olsun.

Şu konu hakkında bir sabit başlık açsak iyi olur aslında çok kişi soruyor.

Hocam 2 hafta oldu neredeyse bir şeyler öğrendim yardımcı olmak için yazayım dedim muafiyet tüm üniversitelerden kaldırılmış bilginiz olsun.
Evet bu sene kalktı muafiyet. Bütün modüllere gireceksiniz .

İstanbul Kapadokya ile Nevşehir Kapadokya arasında eğitim ve lisans konularında fark yok. Nevşehir çok daha ekonomik İstanbul'a göre daha tercih edilebilir öneririm.
Hocam Nevşehir Kapadokya'da sanırım yetkili okulmus şimdi baktım yararı olur mu? Ortalamamı iyi tutup çalışacağım zaten işsiz kalma durumu olur mu? İngilizcem var dil öğrencisiydim zaten daha da geliştireceğim.

Yetkili okulun kesinlikle yararı olur ortalaman istersen 2.10 olsun istersen 3.90 işe girmende hiçbir işe yaramaz bizim sektörde modüllerin önemli işe girerken gidip ortalamam 4 bile desen gülüp geçerler sahip olduğun lisanslar ve tip yetkileri önemli.

İfadeler: A07
Merhabalar istanbulda özel ünilerde %50 burslu (gelişim,aydın)uçak teknolojisi okumayı düşünüyorum.EA dan ise 370 k yaptım ve işletme iktisat okumak yerine bu bölümü düşünüyorum sizce uçak teknolojisi okuyayım mı.

Anladım hocam teşekkürler. Istanbul Cerrahpaşa hakkında bilginiz var mı peki?

Anladım hocam teşekkürler. Istanbul Cerrahpaşa hakkında bilginiz var mı peki?
Lisansa sahip diye biliyorum okuyan arkadaşlarım memnun ama dersleri geçmenin ve ders içeriklerinin aşırı zor olduğunu söylüyorlar, okulun içinde modül sınavlarını verme imkanın da var. Ben İstanbul'da okuyup yapacağın masrafa değecek bir okul olduğunu düşünmüyorum şartlarına göre değişir tabii ama.

Merhabalar iyi akşamlar, Ege Üniversitesi uçak teknolojisi önerir misiniz?

İstanbul kapadokya ile Nevşehir kapadokya arasında eğitim ve lisans konularında fark yok. Nevşehir çok daha ekonomik İstanbul'a göre daha tercih edilebilir öneririm.

Uçak teknolojisi bölümü yazmak istiyorum ancak sıralamam 500k geldi TYT ege ya da dokuz Eylül'de sivil hava ulaştırma işletmeciliğine yetiyor ancak herkes çok pişman o yüzden uçak teknolojisi istiyorum Erzincan binalı yıldırım tutuyor ama orada okumak yerine İstanbul nişantaşı daha mantıklı geliyor bir fikrin var mı nişantaşı hakkında ya da diğer özeller hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…