Rehber Uçak teknolojisi - uçak gövde motor okunur mu?

Evet tam olarak öyle, staj tecrübeye giriyor mu bilmiyorum.

Benim bildiğim tecrübeye girmiyor mezun olup modül sınavları bitince tecrübe tamamlanması isteniyor benim de korkum o seviyeye gelip tecrübe kazanacağım şirket beni kabul etmezse diye

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Eskişehir teknikte maalesef uçak teknolojisi yokmuş o halde ya Cerrahpaşa ya Kapadokya yazacağım teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Hocam benim aklımda ki soru şu: Uçak gövde motor bakım mı okumalıyım yoksa Uçak bakım ve onarım mı? Farkını hiç mi hiç anlamadım.

Hocam ne yalan söyleyim aralarındaki farkı net bilmiyorum. 4 yıllık Uçak Bakımda süre daha uzun üninin kapsadığı lisanslar daha fazla olabilir, teorik daha fazla olabilir. Tecrübe süren kısalmış olur. Düşündüğün üniversiteden bilgi alman daha doğru olur. Ama genel olarak Gövde Motor daha ön planda olan bölüm.

Öncelikle rehber ve bilgilendirme için elinize sağlık seneye TYT sınavına girip yapabileceğim en iyi puanı yapmayı ve Uçak Teknolojisi okumayı planlıyorum tamamının geldiği senaryoda sizce yazılabilecek en iyi üniversite hangisi ? Bide yaşınızı merak ettim ? Hazırlık okudunuz mu ?

Selam teşekkür ederim. Kendi modül sınavlarını yapan Eskişehir, Kapadokya, Erciyes, THKÜ, Atılım sınav yetkilerine sahip oldukları için bence başı çekiyorlar. İlk tercihlerin bunlar arasından olsun. Üniversite seçerken kampüs, sosyal, tekniki ve staj olanakları araştırırsan kendince daha düzgün bir karar verebilirsin. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla Erciyes'in Pegasus ile 11 aylık staj anlaşması varmış, bu büyük bir etken. 19 yaşındayım, bölüm türkçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…