Sadece göz testi ve boy korkutuyor ben. Yanılmıyorsam 1.90 boy şartı ve 5-6 göz şartı vardı. Gözlerim uzaktan görüyor ama bazen kısmam gerekebiliyor küçük yazıldıysa. Umarım ileride bana sıkıntı çıkartmaz. Simülasyon oyunları çok sık oynuyorum ama klavye ile :/
Benim 3.5 -4 civarı bir şeydi gözlüğü çıkarınca 1 metre ötedeki televizyonu göremiyordum arkadaş sanırım çıkarınca kör oluyor, ciddi anlamda mecaz yok.
Aramızda pilotluğa ilgisi olanlar var mı? Boeing, Airbus, A330, A320, 737-800 vs. Eğer varsa ve merak ettiği bir soru varsa sorabilir, keyifle sohbet ederim
Arkadaşlar merhaba, THY'nin "yetiştirilmek üzere II. Pilot" ilanına başvuru yapan veya süre hakkında bilgisi olan varsa sorularım olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, THY'nin "yetiştirilmek üzere II. Pilot" ilanına başvuru yapan veya süre hakkında bilgisi olan varsa sorularım olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Hocam ben İngilizce sınavını geçtim, şu an DLR aşamasındayım. DLR sınavında giyim kuşamımız nasıl olmalı kurumsal firmaya uygun şekilde giyinilmelidir denmiş biraz kafam karıştı orada.
Ayrıca DLR için doldurmamız gereken formlar varmış, bunları çıktısını alıp kalemle mi doldurmamız gerekiyor yoksa bilgisayarda çıktısını alıp doldursak olur mu? Özellikle fotoğraf işini böyle yapmak istiyorum 4 fotoğraf için 150-200 lira vermek istemiyorum