Ekran kartının altının uçlarını koruyan arkadaş (ismini unuttum) ve ekran kartını tümüyle kaplayan jelatin varsa ekran kartını kutusuna koyun. Altın uçları koruyan arkadaş ve jelatin yoksa ekran kartını yine kutusuna direkt koyarsanız taşıma işleminde kutuyu sallar veya düşürürseniz zarar alabilir. Kasaya gelecek isek hiç bir deliği olmasın ve kapakları tamamen kapalı olsun. Varsa strafor köpüğün içine koyun ve kolileyin. Kolileyin dediğim kasanın kolisi veya kasaya uygun bir koli.Merhaba, ben Balıkesir-bandırmadan Trabzon'a kadar uçak ile gidip bir süre kalacağım. Sizce götüreyim mi? Kasayi ve ekran kartını cıkartayım mı?
Ekran kartının altının uçlarını koruyan arkadaş (ismini unuttum) ve ekran kartını tümüyle kaplayan jelatin varsa ekran kartını kutusuna koyun. Altın uçları koruyan arkadaş ve jelatin yoksa ekran kartını yine kutusuna direkt koyarsanız taşıma işleminde kutuyu sallar veya düşürürseniz zarar alabilir. Kasaya gelecek isek hiçbir deliği olmasın ve kapakları tamamen kapalı olsun. Varsa strafor köpüğün içine koyun ve kolileyin. Kolileyin dediğim kasanın kolisi veya kasaya uygun bir koli.
Başlığa cevaben alınmaz, son cümleye cevaben işlemci hariç her şey çıkarılmalı ve paketlenmeli.
1 aylık ise böyle aksiyonlara gerek yok kasayı götürdün monitörü nasıl götüreceksin? O iş yaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.