Uçaklar en güvenli ulaşım araçları mı?

Evet var. Aklı mantığı olan herkeste de olmalı. O kadarlık kütle o kadar hızda o kadar yüksekte gidiyor şaka gibi.

Evet korku var insanlık hali tabii ama onu yapan onu da akıl eder zaten istatistikleri var. Ha istemeyen binmez konuyu uzatmaya gerek yok.

Herkes kurallara eksiksiz uyarsa kaza olmaz. Kanıta gerek yok.

Karada oluşabilecek doğal afetleri sayıyor musun? Kara ulaşımı diyor bir de…

Kaç tonluk şey havada uçuyor sence guvenilir mi. Binmeyin tavsiye etmiyorum.
Kullandığın çoğu şey o kaç tonluk dediğin aletlerle sana ulaşıyor, bilmem güvenilir mi?

Karada oluşabilecek doğal afetleri sayıyor musun? Kara ulaşımı diyor bir de…

Kullandığın çoğu şey o kaç tonluk dediğin aletlerle sana ulaşıyor, bilmem güvenilir mi?
Ben mi diyom uçurun diye nasıl gelirse gelsin ben yerden giderim.

Motosiklete kadar güzel geldin sonra bozdun.

Airbus daha mı iyi yani bu grafiğe bakarsak.

Airbus her zaman iyidir. Kaza grafiğinden dolayı sorunlu uçaklar değillerdir.

Pilotlar bu işi bilmem kaç senedir yapıyorlar ayrıca çok büyük bilgileri var bu konuda. Uçakta sorun olur belki ama pilotta asla sorun olmaz. Sizin uçak korkunuz varsa onu bilemem
Pilotların eğitimleri çok önemli bu konuda. CRM özellikle iyi olması gerekiyor. Akla hayale gelmeyecek en ufacık şeylerden pilotaj hatasından dolayı uçak düşebiliyor. Tabii ki bu tür şeyler çok az oluyor. Arabayla vs. kıyaslanamaz. National Geographic Uçak Kazası Raporu'nda gösteriyor çoğu kazayı. Merakı olan izleyebilir.

Son düzenleme:

Airbus arıza bakımından daha çok arıza çıkarır, Boeing daha az çıkarır ama daha karmaşıktır, Airbus biraz daha nizami ve kolaydır tamiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…