QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.287 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Merhaba, evde uçan sincap (suger glinder) beslemek istiyorum ancak bu yasal mı değil mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Merhaba, evde uçan sincap (suger glinder) beslemek istiyorum ancak bu yasal mı değil mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Çözüm Teru 3 Mayıs 2025 Yasal değil. Nesli tehlikede çünkü. Ayrıca ilginizi çekebilir: Bakılması Ve Ticareti Yasak Olan 2 Adet Uçan Sincaba Bölge Müdürlüğümüz Ekiplerince El Konuldu
Yasal değil. Nesli tehlikede çünkü. Ayrıca ilginizi çekebilir: Bakılması Ve Ticareti Yasak Olan 2 Adet Uçan Sincaba Bölge Müdürlüğümüz Ekiplerince El Konuldu
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.586 Makaleler 15 Çözümler 423 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Mayıs 2025 #2 Yasal değil. Nesli tehlikede çünkü. Ayrıca ilginizi çekebilir: Bakılması Ve Ticareti Yasak Olan 2 Adet Uçan Sincaba Bölge Müdürlüğümüz Ekiplerince El Konuldu Artı 0 Eksi Çözüm
Yasal değil. Nesli tehlikede çünkü. Ayrıca ilginizi çekebilir: Bakılması Ve Ticareti Yasak Olan 2 Adet Uçan Sincaba Bölge Müdürlüğümüz Ekiplerince El Konuldu
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.045 Çözümler 25 3 Mayıs 2025 #3 QTV dedi: Merhaba, evde uçan sincap (suger glinder) beslemek istiyorum ancak bu yasal mı değil mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yasallığını ve bu hayvanın aylık giderini geçtim onu almanın bile mümkün olmadığını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
QTV dedi: Merhaba, evde uçan sincap (suger glinder) beslemek istiyorum ancak bu yasal mı değil mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yasallığını ve bu hayvanın aylık giderini geçtim onu almanın bile mümkün olmadığını düşünüyorum.
McQueenMichael Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #4 Yasal değil. Eğer evde bulurlarsa adli işlem başlatılabilir. Artı 0 Eksi