Uçlu kalem tavsiyesi

BrainHacker

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Talebe
Yurt dışından uçlu kalem alacağım. Ancak ömürlük olsun istiyorum. Bildiğiniz var mı. Önerilerinizi bekliyorum.

Yurt dışından uçlu kalem alacağım. Ancak ömürlük olsun istiyorum. Bildiğiniz var mı. Önerilerinizi bekliyorum.
Kesinlikle Kaweco special. Ömür boyu garantili bir markadır Kaweco. Piyasadaki hiçbir marka ile kıyaslanması söz konusu olamaz.(Mücevher değeri taşıyanlar, milyarlıklar hariç) Kalem için kullanıcı hatası diye bir şey yok. Parçalıyıp gönder sana yenisini verirler (yapma tabi) Fiyatı 120 tl. Kaweco - license to write - since 1883 - English - WRITING INSTRUMENTS - All Series - SPECIAL - Mechanical Pencils Türkiye'de bulabilirsin. Benim en sevdiğim kalemimdir.
Uygun fiyatlı olsun diyorsan Pentel marka beğendiğin kalemi alabilirsin. Smash, graph, graphgear, serilerine bakabilirsin. 20 ila 50 lira arasında onlar.

Son düzenleme:
İç mekanizması nasıl? Sizde varsa resim çekebilir misiniz?

Yukarıdan aşağıya Lamy alstar, Rotring 500, Pentel Graphgear 500, Kaweco Special. 2. fotoda kalemin ön düzeneğini açmaya çalıştım başaramadım. Kalemin dışı alüminyum içi sert pirinç. Fiyatına göre en uygunu bence Pentel. 20 liraya bulabilirsin. Rotring'den daha sağlam. Lamy zevk meselesi tipini beğenmeyen çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaweco hoşuma gitti de Amazon.de'de 110€ dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…