Uçlu kalemde 0.7 mi, 0.5 mi?

Eforotti

Decapat
Daha fazla  
Kalem almayı düşünüyorum da uçlu kalem kullandığımdan beri 0.7 kullandım. Sizce 0.5 mi yoksa 0.7 mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalem almayı düşünüyorum da uçlu kalem kullandığımdan beri 0.7 kullandım. Sizce 0.5 mi yoksa 0.7 mi almalıyım?

0,5 çabuk kırılıyor ucun bitince üç bulmak falan ayrı bir dert 0,7 de ucun olmas bile rica ederek üç bulabiliyorsun 0,7 candır çizim falan yapmıyorsanız mimar değilseniz 0,5 gerekli değil bana kalırsa.

Ben 0.5 kullanıyorum. Rotring 600 ve Pentel 4B uç kullanıyorum ve gayet güzel. Eskiden 0.7 tekrar şans verdim ama bana göre değil.

0.7 ucu olan var mı diyince bulması kolaydır 0.5 bulmak zordur. 0.5 ile milletten otlanmak zor. Hızlı kırılıyor zaten.

Çabuk kırılıyor mu

Bu kalemi almayı düşünüyorum

Bu kalemi almayı düşünüyorum
Biraz alışmak gerekebilir. İlk başlarda fazla bastırdığım için kırılıyordu, alıştıktan sonra hiç kırılmadı. Ben Rotring harici markalar kullanmadım hiç, o yüzden nasıl olduklarını bilemiyorum. Alacağınız uç kaliteli olursa daha iyi olur. Zaten 0.5 küçük, bir de silik yazan bir uç kullanırsanız hiçbir şey anlamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…