VPN ile zaten nereye bağlanırsan bağlan hata veriyor. Satın alman gerek.
Artık öyle mi oluyor.
Oyun indirmeye vaktim yok bu yüzden GeForce NOW kullanmak istedim. Aylık çok pahalı diye ücretsiz oynamak istedim ama sıra var biraz. Başka bir yöntem var mı hızlı girmek için? VPN falan görmüştüm bir aralar.
Hocam benim bildiğim sıra bitince de oyunun kütüphanende olması lazım ben mi yanlış biliyorum? Yaklaşık 1-2 sene önce öyle bi sorun yaşadım çünkü.Hocam VPN ile global GeForce NOW'a girin sıraya attığı zaman VPN'i kapatın sıra oluyor ama türkiyedekine göre aşırı hızlı bitiyor sabahları falan hiç sıra olmuyor.
Hocam benim bildiğim sıra bitince de oyunun kütüphanende olması lazım ben mi yanlış biliyorum? Yaklaşık 1-2 sene önce öyle bir sorun yaşadım çünkü.
Geforce NOW sana oyun vermiyor, sahip olduğun oyunları donanıma değil internetine bağlı şekilde oynuyorsun.Hocam benim bildiğim sıra bitince de oyunun kütüphanende olması lazım ben mi yanlış biliyorum? Yaklaşık 1-2 sene önce öyle bir sorun yaşadım çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.