Ucuz Android gerçekleri

Uygulama güncellemelerini nasıl alıyorsunuz? Aurora Store mu?

Yenilerini kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum haklı olup olmadığını kullananlar karar versin

Google olmaması markayı kötü yapmaz. Fazla pahalıya satıyor ambargoya rağmen tek saçma yanı bu. Şey yanlış bilmiyorsam Huawei sadece 1 kez dava açtı ve kaybetti. Karşıda ABD var istediği davayı açsın kazanamaz zaten.

Dayımda 7, babamda 7 var şuan. Dayım 13 Pro Max düşünüyor. Babama da 8 Plus bakacağız yazın.

7 ile benimkini elime alınca menüde kaydırırken sanki nedense Apple'daki ekran daha stabil geliyor. Uygulama kutucuklarının kayarkenki akıcılığı benim ekranda yok. Aslında ikisi de 60Hz.

Xiaomi'de olan 48 megapiksel tamamen ama tamamen palavra. 7-8'in çektiği fotoğrafların yanına yaklaşamıyor. Hele gece çekimleri rezalet.

Kişisel olabilir belki dostum. Kamera konusunda dxomark sitesine bakmanı öneririm ilk üçün içerisinde Xiaomi var. Zamanında S7 Edge telefonumu seçerken bu site beni pek yanıltmamıştı.

Google olmaması markayı kötü yapmaz.
Benim fikrime göre daha iyi yapar hatta. Google Pixel telefonum bile olsa gider GrapheneOS yüklerim Google hizmetleri olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…